maanantaina, helmikuuta 12, 2007

HoukutusSisätilakävelylenkillä tuli vastaan mitä houkuttelevimpia kutsuja. Eläkeläisten sanotaan pelaavan paljonkin vastaavissa paikoissa. Tyhjää oli kahden maissa iltapäivällä. Hyvä niin. Itse ostin toisesta pisteestä yhden raaputusarvan. Siinä oli kolme mahdollisuutta voittaa. Onkohan se viimeinen peli jokaisessa arvassa sama l. nimellä varustetun arvan saa jättää toimitettavaksi johonkin myöhemmin pidettävään lisäarvontaan? Jätin sen sinne.

8 kommenttia:

 1. En suosittele pelaamista, mutta RAY avustaa monia tärkeitä rekisteröityjä yhdistyksiä.

  VastaaPoista
 2. Ainakin toistaiseksi vielä Ray tukee monia potilasjärjestöjä, jotka mahdollistavat monen jäsenen kuntoutumisen, jos Kela ei sitä myönnä. Tosin tuo pelaaminenkin voi olla sairaus, joka vaatisi myös kuntoutumista. Onneksi en ole jäänyt sellaiseen koukkuun....en edes ymmärrä noiden pelien päälle mitään. :))
  Monen eläkeläisen rahat voi peleihin upota...niitä on vaikea vastustaa...rahan kiilto silmissä pelataan!

  VastaaPoista
 3. Heti, kun kuva aukesi aioin kirjoittaa eläkeläisistä, mutta siellähän sitä jo olikin. Varsinkin maaseudulla kauppojen sisääntuloaulassa mammat ja papat seisovat tukokseen asti automaattien edessä pistämässä pienet eläkkeensä "poikimaan". Sama juttu on kioskeilla lottokupponkien kassa. Jotain on tietenkin yritettvä, kun valtiovalta pitää eläkkeet alhaalla. Valitettavasti mahdollisuudet eivät pelaamalla ole suuret.
  Itse en ole siihen vielä ryhtynyt, olenhan vasta lähes vuoden eläkkeellä ollut. No.... lotto on kyllä aina kestona sisällä, en sitä koskaan tarkasta, mutta eiköhän se tilillä näy jos pamahtaa? =D
  Tuliko juttua riittävästi =DD?

  VastaaPoista
 4. Tarjuska,
  En minäkään ole noilla koskaan pelannut, kurkistanut vain ovelta sisään. Joskus nuorena kokeilin muutaman kerran pajatsoa ja nykyään ihan harvoin ostan jonkun arvan. En edes kestolottoa, vaikka se kai olisi helppoa.

  Peliriippuvuus on todella sairaus, josta paraneminen vaatii pitkän kuntouttamisen. Pitää tietää rajansa. Minulla se on melko matala, olisiko 5 euroa?

  Kootee,
  Tämä tekstisi määrä vallan hämmensi!
  Kestolotto on ehkä helpoin ja halvin tapa pelata, jos on pelimiehiä.

  Nyt näkyy vain käyneen niin, että kuva jäi arvostelematta. :)

  VastaaPoista
 5. Sama hämmennys täällä. Kooteen käpyrauhanen on ahmaissut auringonvaloa, mikä on aukaissut juttuputken. Tintitkin virkistyvät auringonpaisteella. Tänään on hyvä kuvvaasilima.

  VastaaPoista
 6. Totta, kuva on hyvä! Mitäs muuta!

  VastaaPoista
 7. Oho, todellakin. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!