keskiviikkona, helmikuuta 14, 2007

TalviteloillaTavallisesti polku kulkee veneiden vasemmalta puolelta. Rutikuivan kesän aikana vesiraja pakeni kymmeniä metrejä, mutta syyssateet nostivat vedenpinnan kevättulvakorkeuksiin. Oli siellä matkan varrella yksi kääntämättä jäänytkin vene. Syytä voi vain arvailla.

10 kommenttia:

 1. Kaunis talvinen kuva, minä olisin tietenkin rajannut tuolta vasemmalat reilusti pois nuo läntällään olevat mökit ja keskittynyt näihin veneisiin ja lumen kauniiseen valoon, mutta sehän olisi sitten ollutkin minun näkemykseni. Tässä penessä koossa kuva menettelee näinkin. Sinähän et tietenkään luomukaajana sitä tekisi joten sinun olisi pitänyt tehdä se jo kuvattaessa. ( itseppähän kerjäsit näitä pitkiä kommennteja=D ) Tiedän, että monet ovat samaa mieltä kanssasi tästä kuvasta, mutta minäpä se uskallan olla tätä mieltä näin ystävän päivänäkin.

  Oikein hyvää ystävän päivää Sinulle !!!!

  VastaaPoista
 2. Liian isonahan se aukeaa, mutta jätän sen nyt vielä näin.

  Hyvä, että menettelee.

  Osaan minä jo rajata niitä kuvia uudelleen tässä koneella. Tälle en kyllä tehnyt mitään. Jotenkin se lumen valo siinä kuitenkin näkyy. Niitä varjoja ja sitä valoa hainkin, en niinkään lumeen hautautuneita veneitä.

  Kiitos, KooTee, ja hyvät ystävänpäivätoivotukset myös sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ei tuo koko oikeastaan itsessään haittaa koska terävyys riittää siihen vallan hyvin. Tuossa isossa koossa on ihan hyvä kokeilla tuota rajausta varsinkin sivusuunnassa =D
  Tuo "menettelee" sana oli oikeastaan tarkoitettu ilmaisemaan sitä, että nuo vasemmalla olevat mökkeröt eivät häiritse minunkaan silmääni koska eivät korostu liikaa pienessä koossa ja vie katsetta pois tästä "pääaiheesta" eli lumesta ja valosta...sekä veneistä.
  Mielestäni tämä kuvien arvointi ja omien näkemystensä esiin tuominen on parata mahdollista oppia on se sitten omasta mielestä oikeata tai väärää. Sitä toivon omienkin kuvieni osalta ja jonkinverran sitä on joiltakin uskalikoilta tullutkin. Olen joskus sanonut, että arvostella saa jos perustelee sen jotenkin, jos olen eri mieltä sanon sen kyllä ja myönnänkin .... joskus =D

  Täällä blogeissamme on niin paljon hyviä etten sanoisi loistavia sanankäyttäjiä, että siitä johtuen minä, vaikka kova olenkin puhumaan, ujostelen hiukan täällä kirjoittamista, siksi kommentit ovat joskus vähäsanaisia ja pelkään loukkaavani toisia. KH;ta ei oteta lukuun =D

  VastaaPoista
 4. Olen samaa mieltä kanssasi sanataitureista. Aluksi laitoin vain pelkän kuvan enkä mitään sepustuksia. Joku saattaa odottaa ensin katsojan näkemyksen, toinen pohjustaa kertomalla mitä kuvalla haki. Meitä on joka lähtöön, mutta kaikki mahdumme suureen joukkoon.

  Aika pahasti saa sanoa jostakin valokuvastani ennen kuin loukkaannun. En oikein osaa kuvitellakaan sellaista tilannetta. :)

  Huumorilla pääsee eteenpäin ja sitä ei näy joissakin kommenttilaatikoissa puuttuvan.

  VastaaPoista
 5. Meinasin laittaa sulle hiiksimäkuvan Konttilasta, mutta luulin, että olet menossa rautavarusteet päällä Lahteen.

  VastaaPoista
 6. Vau. Jo heti kuvan auetessa näkee, että hieno otos tulollaan. Kaunis. Katse kiinnittyy heti valoon ja varjoon.

  VastaaPoista
 7. Hieno valo tässä kuvassa!

  Hyvää ystävänpäivää Liisa!

  VastaaPoista
 8. Nyt kun suurensin kuvan, niin havaitsin, että olet suorastaan ylittänyt itsesi. Voitkin jo siirtyä itse alalle. Tosin kielitaitoa ei tarvita kuin manuskoiden lukemiseen.

  VastaaPoista
 9. Nythän taas ropisee tähtiä!

  Kiitos Maria ja Neulekirppu!

  AKH,
  Lahteen lauantaiaamuna varhain, joten Konttilan kuva vielä kerkeää hyvin.

  VastaaPoista
 10. Kaunis talvinen kuva niinkuin Kooteekin sanoi.Valo on myöskin hieno tässä kuvassa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!