perjantaina, toukokuuta 25, 2007

Kun katson maalaismaisemaaTämä kuva on lapsuuteni koulutaipaleelta koululta kotiin päin. Täällä on sama aukea toiseen suuntaan.

4 kommenttia:

 1. Aika tyypillinen maalaismaisema, tuttu minullekin vaikka itse Suomessa asuessani oleskelin enemman kaupungissa ja saaristomaisemissa. Etelasuomalaisuus on sellaista.

  Tannekin muutettuani olen pysynyt samanlaisena kaupunkilaisena ja rannikon asukkina. Pariisissakin oli vetta jos lasketaan Seinajoki vedeksi. Onneksi sekin oli siella.

  Minusta olisi varmaan vaikea siirtya sisamaahan asumaan. Kaymaan kylla, mutta meri jaisi varmaan huutamaan minua takaisin.

  VastaaPoista
 2. Lapsuuskotimaisema oli ilman vettä. Lähellä oli vain mutaisia suolampia siellä täällä.

  Mutta melkein puolet elämästäni olen saanut katsella järveä. Työaikana en juuri ehtinyt, mutta nyt se on jokapäiväinen vaihteleva alati muuttuva katseenvangitsija.

  VastaaPoista
 3. Oikein ökytalo. On käynyt yx hännänhuiske navetassa ja puinen AIV-tornikin pystyssä, vai oliko petonkia sisältä.

  VastaaPoista
 4. Viimeisen kymmenen vuoden aikana olen mökkimatkallakin saanut seurata, miten (omaan silmään) tavalliset maalaistalot ovat kasvaneet valtavan isoiksi. Navetat ovat käsittämättömän kokoisia ja lisäsiipiä ja peräti uusia rakennuksia nousee koko ajan. Samalla näkyy metsää lakoavan. Jostakin ne rahat on otettava.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!