keskiviikkona, heinäkuuta 11, 2007

Ja 10 minuutin kuluttua...sateesta ei ollut tietoakaan.

Tämäkin kuva on otettu auton sivuikkunan läpi vauhdissa. Edellisen kuvan ravakka sade pesi auton melko puhtaaksi ympäristöystävällisesti.

6 kommenttia:

 1. Tutunnäköisiä pilviä.

  VastaaPoista
 2. Huonot ilmat tekevat meidat saatietoisiksi. Mutta uskon kylla etta Suomessa on ollut paremmat ilmat kuin taalla. Eilen ei satanut, valilla paistoi aurinko, mutta yolla sateet tulivat taas ja nyt on ihan harmaata. Milloinkohan siihen tottuu? Nyt on jo kolmas sadekuukausi menossa. Kohta on syksy, ja sen jalkeen talvi. Saa vaan ei muutu.

  VastaaPoista
 3. On nämä kelit kyllä muuttuvaista sorttia! Aamulla ripsi, nyt paistaa aurinko, mutta pari pilveä näyttää aika uhkaavalta...

  VastaaPoista
 4. Aamulla oli kuivaa, luvattiin vaihteleva säätä ja sitä on saatu. Parasta aikaa raivaavat ukkosmyrskyn kaatamia puita Kaavilla ja Juankoskella. Saderintamat ovat liikkeellä.. ja olisi mansikka-aika.

  VastaaPoista
 5. Sellaista se pitäisi ollakin, että sateen jälkeen paistaa. Tahtoo vain usein oolla, että meillä se valitseva säätila jatkuu aina pitkään, varsinkin sateinen. Nytkin on jussin jäkeen ollut kovin vähän aurinkoisia päivä. Ainakin nän on täällä keskisessä maakunnassa.

  VastaaPoista
 6. Pyry pakkasen perästä. Niin se on.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!