maanantaina, heinäkuuta 16, 2007

Keskikesän valkoisiaJasmikepensas (Philadelphus coronarius?) taitaa pitää kosteasta säästä.Sen sijaan ukonkellon (Campanula latifolia) kukinta alkaa olla ohi.Rakastaa, ei rakasta... leikitään päiväkakkaraa (Leucanthemum vulgare).

7 kommenttia:

 1. Keskimmäisestä jäi tarkennus pois! En jaksa heti vaihtaa kuvaa. :)

  VastaaPoista
 2. Ei tuo keskimmainen mitaan tarkennusta kaipaa. Kauniita valkoisia kukkia kaikki, ensimmainen tuoksuu mukavasti ja viimeinen on kuin paistettu kananmuna.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa valkoista! Kyllä tämä kesä on tosi mahtavaa aikaa. Ehtisi vaan kaikkialle minne mieli tekee. Nyt täytyy lähteä mustikkaan, lakkaan, sieneen ja vattupöpelikköönkin kohta.

  VastaaPoista
 4. HPY,
  Niin onkin, paistettu kananmuna. :)

  Neulekirppu,
  Vaikka tiedänkin sinun olevan tavattoman aikaansaapa persoona, niin nuo mainitsemasi toimet eivät kyllä onnistu samalla reissulla.
  Jos minä visin valita, valitsisin ... lakkaan. :)

  VastaaPoista
 5. Varsinkin alin kuva on teknisestikin hieno, kauniita ovat kaikki. Valkoinen kukka on siitä hyvä, että se näkyy varjoisassakin puutarhan paikassa, kuten tuo ukonkello, jossa se loistaa minulla.

  VastaaPoista
 6. Liisa: tuo justiinsa onkin harmillista ;D kun ei voi olla kaikkialla samaan aikaan. Lakkaan menen tänään. Saapa nähdä löytyykö mitään. Naapuri kertoi pari ämpäriä poimineensa eilen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!