torstaina, elokuuta 16, 2007

Kas kummaa (Valokuvatorstai)Kas kummaa, miksi nämä pahvilaatikot ovat täällä keskellä metsää?

17 kommenttia:

 1. Siinäpä kysymys. Suomalaisista alkaa tulla kummallista metsäläiskansaa. Ennen luontoa rakastettiin ja siitä pidettiin huolta ja nyt se alkaa olla pelkkää kaatopaikkaa.

  Hyvä aiheen huomioon otto.

  VastaaPoista
 2. Hmm, se voisi olla tilataideteos...?

  VastaaPoista
 3. Joo näitä piisaa! Ajoin kesällä niiden lakkojen perässä pitkin peräkyliä ja yhdessä mutkassa tuli vastaan jääkaappeja, autonrenkaita, taisipa joukossa olla yksi autokin ja vaikka mitä muuta roinaa. Aivan käsittämätöntä. (Ellei kylä ollut kerännyt niitä siihen ja tilannut jäteautoa yhteistuumin...mitä kyllä uskallan epäillä.)

  VastaaPoista
 4. Paikallisen sanomalehden tekstiviestipalstalla oli "hauska" kirjoitus: "Kävin mustikassa. Saalis: 1 jääkaappi, 3 akkua, 1 sohva, autonromu.."

  En muista kokonaan. Mutta jäi mieleen. Toivottavasti jäi muillekin.

  VastaaPoista
 5. Jospa ne halusivat palata juurilleen :) Pahvin ja paperin alkuperähän on puu ja puita on metsässä.

  VastaaPoista
 6. Minusta noihin mahtuu sopivasti muutama pontikkapannu. Katselehan tarkemmin lähistölle! Korpikuusen kyyneliä...

  VastaaPoista
 7. Sotkua, sotkua! Mitään en niin vihaa kuin luontoa turmelevia ja roskaavia ihmisiä.

  VastaaPoista
 8. Mita enemman ihmisilla on mahdollisuuksia vieda roskans kierratykseen tai kaatopaikalle, sita enemman he paiskivat niita luontoon. Mina en ymmarra miksi on helpompaa vieda vanhoja patjoja yms jonnekin tien vierelle kuin sinne paikalle mihin pitaa. Olisikohan se halua roskata?

  VastaaPoista
 9. Tuostapa voit kirjoittaa novellin tai romaanin. Dekkari tai jännityskertomus syntyisi helposti. Satukin voisi onnistua. Romantiikkaa en itse ainakaan heti pysty loihtimaan noista lodjuista.

  VastaaPoista
 10. Tyypillinen levähdyspaikka.

  VastaaPoista
 11. Tuon näkösissä lootissa kuljetetaan puun taimia.. Ovat onneksi pahvia, 10 vuoden kuluttua niitä ei tuossa näy. Korvasieniä kyllä.. tykkäävät maatuneesta paperista..

  VastaaPoista
 12. Joku on jättänyt muuttolaatikot sinne. Muuttanut varmaan metsään!

  VastaaPoista
 13. Ei muuta kuin valvontakamera koivun kylkeen ;)

  VastaaPoista
 14. Pitää kysyä kuin telkkarin tietoiskussa "mikä ihme meihin fiksuihin ihmisiin menee" = Mikä ihme ihmisiä vaivaa? Tyhmyys ja ajattelemattomuus. Välinpitämättömyys. Itsekkyys. Monenalista syytä ja oiretta. Lääkettä ei vielä ole löydetty.

  VastaaPoista
 15. Aika kummallista tuo metsien sotkeminen kaatopaikkatavaralla. Meidän mökin lähellä avohakkuualueella on kivien taakse kätketty autonrenkaita ja mikroaaltouuni. Siellä ne on olleet jo lumikeleistä lähtien, eikä kukaan ole niitä pois hakenut. Ihan kuin joku olisi roskalaatikolta sinne ne kantanut ja jättänyt. Mikä on ihmisen motiivi tehdä tuollaista?
  Ennen vanhaan ihmiet kaivoivat kaiken romunsa perätontille mullan alle...taitaa olla monessa maalaistalossa vieläkin samanlaiset metkut.

  VastaaPoista
 16. Metsähallituksen (Forelia)taimilaatikoita. Voisi valtio siivota jälkensä.

  VastaaPoista
 17. Kas kummaa, miten monta kommenttia täällä on. :)

  Taimilaatikoita ovat enkä tiedä, onko yleinen tapa jättää ne metsään. Luulisi niiden olevan helposti litistettävissä ja poiskuljetettavissa tyhjinä?????

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!