keskiviikkona, lokakuuta 03, 2007

Ennen pakkasiaMarja-aronia.
Ruusun kiulukka.

8 kommenttia:

 1. Mitkä ihmeen työkalut tuohon sivulle ilmestyivät? Näkyykö toisilla?

  VastaaPoista
 2. Ei näy minulla mitään ylimääräistä. (Käytän Firefoxia)

  Marjoista tuli mieleen, kun niitä tässä päivänä eräänä katseskelin... jotta on niitä monenlaista ja makuistakin, mutta kaikkia ei välttämättä kannata suuhunsa laittaa. Taitaa olla myrkyllisiäkin jotkut...

  VastaaPoista
 3. Hävisi ne minultakin samasta Firefoxista. Niitä klikkaamalla pääsi suoraan muokkaamaan sivuelementtejä.

  Kyllä marjojen kanssa on oltava tarkka. Monien koristepensaisen, esim. kiiltävälehtinen tuhkapensas, marjat ovat myrkyllisiä. On meidän pihassa, samoin punakoiso. Metsässä on sitten kielot, oravanmarjat, näsiät. Marjat toki tunnistaa helpommin kuin sienet, joista löytyy paljon tietoa Neulekirpulta .

  VastaaPoista
 4. Siihen tulee muuten ruuvimeisseli ja vasara. Kas kun ei sirppi. :) Taas tulivat näkyviin. Onkohan tämä Bloggerin uusia metkuja?

  VastaaPoista
 5. Liisa; Ne työkalut tulevat bloggeriin silloin, kun olet kirjautunut sinne sisään ja häviävät, kun poistut.

  VastaaPoista
 6. Marja-aronian marjoista tulee mahdottoman hyvää mehua! :)

  VastaaPoista
 7. Kootee on oikeassa, minulla on ne myos, muttei koko ajan. Ne tulevat ja menevat oman tahtonsa mukaan. Tyokalut siis. Ja syksy myos.

  VastaaPoista
 8. Tuo aroniakuva on hieno. Se kuvastaa aroniapusikkoa hyvin. Olen yrittänyt ottaa meidän aroniapensasaidasta tuollaista yleiskuvaa, mutta vielä ei ole oikein onnistunut.

  Täällä on jännän näköistä taas kun kurttulehtiruusuissa on marjoja ja kukkia. Tuo ilmiö on toistunut jo useampana syksynä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!