sunnuntaina, lokakuuta 21, 2007

RoskiksetPiristäisikö suomalaisten mieltä ja harmaata syksyä, jos tavanomaiset vihreät ja harmaat roskikset ja kierrätysastiat koristeltaisiin?

9 kommenttia:

 1. En nyt kyllä tuotakaan nurkalle laittaisi, roskakatoksessa ne kyllä menettelee... varsinkin jos siinä on seinät ja katto.=D

  Kyllähän nuo tietty pirteän näköisiä on, mutta meikäläiselle liian kirjavia

  VastaaPoista
 2. Sama mieltä Kooten kanssa, pirteän värisiä ovat mutta liian kirjavia!
  Joku kaunis maalaus ehkä kävisi.

  VastaaPoista
 3. Ihan hyvä ajatus, kunhan pysyvät roskakatoksessa. Jaa. Kootee näkyy sanonenkin sen. Aina en lue kommenteja edes vastaamisen jälkeen, etten saa epäsuotavia vaikutteita.

  VastaaPoista
 4. Kauheita maisemanpilaajia! Mieluummin huomaamaton roskis. Piristystä saa luonnosta tai kupillisesta kahvia. :)

  VastaaPoista
 5. Räikeitä olivat. En olisi muuten kuvaa ottanut. Kävisikö tämä saastekuvasta, kun tarkemmin ajateltuani tuo edellinen pullonpohjakuva ei olekaan mitään saastetta, vaan ikikierrätettävää lasia? Tietenkin vain, jos se toimitetaan oikeaan paikkaan.

  VastaaPoista
 6. Oikeassa paikassa ne voisivat olla ihan ok. Taidankin menna maalaamaan vanhan harmaan roskikseni joka seisoo polttopuita taynna talon takana. Jos se olisi roskiskaytossa pelkaisin maalauksen kuluvan melko nopeasti.

  VastaaPoista
 7. Sopisi ehkä jonnekin päiväkodin pihaan... En tiedä oikein muuten, pitääkö roskiksen kauheasti erottua? Makuasia. Itse en maalaisi roskiksia kukertavaksi.

  VastaaPoista
 8. Totta, että oikeassa paikassa ne olisivat jopa hauskoja. Päiväkodin piha tai ehkä jopa jonkin sairaalan piha, jos muu ympäristö ei riitelisi härvelin kanssa. Pitäähän luomistöissä aina nähdä hyvätkin puolet.

  VastaaPoista
 9. Se on tuo iines luomistyön hyvä puoli siinä, että saa lumet pihalta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!