torstaina, tammikuuta 07, 2010

Lunta tulvillaan


On raikas talvisää. Tällä hetkellä pakkasta on 28 astetta. Onneksi ei juuri tuule.

6 kommenttia:

  1. Kaksikymmentakahdeksan astetta! Taalla uutistenlukija puhui aarimmaisesta kylmyydesta, ja asteita oli kaksi. Miinuspuolella kuitenkin.
    Meilla on ollut -7, -8° kaupungissa, korttelista riippuen mutta nyt kun on tullut lunta ei ole yhta kylmaa.
    Kavelin eilen seitseman kilometria lumessa kun kukaan ei puhdista jalkakaytavia enka halunnut ottaa autoa silla en ehka olisi saanut sita uudestaan makea ylos. Kavelyretki oli ihan mukava kun lumi narskui jalkojen alla.

    VastaaPoista
  2. HPY,
    Päivälläkin on jatkuvasti n. 20 pakkasastetta. Huomenna aamulla on määrä lähteä yli 300 kilometrin automatkalle. Onneksi on bensiinikäyttöinen auto, mutta siitä huolimatta hiukan huolestuttaa...

    VastaaPoista
  3. Samalta pumpulimaisemalta täälläkin tosiaan näyttää, pakkanen laski -15.
    Kempeleeseen soittelin, entinen asuinpaikkamme, ja ystävätär kertoi yöllä olleen -35 astetta ja edelleen oli lähes -30, joten kunnon talvi on Suomessa.
    Toivottavasti olet mahdollisimman hyvässä kunnossa nyt ja yhä paremmassa koko alkaneen vuoden ajan.
    Itse olen melkoisen "puhki" vilkkaan syksyn jälkeen, mutta eiköhän se siitä vielä ohi mene.

    Oikein hyvää jatkoa Sinulle, Liisa!

    VastaaPoista
  4. Kylläpä meitä nyt "hemmotellaan" kunnon talvella. On riittävästi lunta, pakkasta, jäätä, aurinkoakin. Täällä oli viime yönä 34 astetta pakkasta.

    VastaaPoista
  5. Aamulla oli mittarissa 22 pakkasasetetta, sama eilen. Sormet jäätyvät lyhyelläkin kuvausretkellä. Miten kummassa moni vaan jaksaa pakkasellakin kuvata? Vaan kaunista nyt kyllä olisi.

    VastaaPoista
  6. LeenaM,
    Kiitos, kun piipahdit blogissani. Kyllä minulle riittäisi kymmenen astetta pakkasta. Tarkenisi ulkoilla. Ennen kovat pakkaset eivät haitanneet, kun pystyi lisäämään vauhtia...

    Irma,
    Onpa ollut kova pakkanen. Hemmottelun voi käsittää monella tavalla. :) Ainakin kauniita talvikuvia saisi pitkästä aikaa.

    Iines,
    Niin jäätyvät. Kuvasin auton ikkunasta melkein kaikki kuvat matkan aikana. Poikesin hetkeksi Kärnänkoskella, joka ei tietenkään ollut jäässä. Olipa kylmää, kosteus ja 29 astetta pakkasta. Ei siinä juuri kuvakulmia ehtinyt ajatella. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!