keskiviikkona, toukokuuta 12, 2010

Vanhasta uutta / Recycling

Mustavalkomaanantai #22

Black&White #22

5 kommenttia:

 1. Eras tataini teki ennen vanhaan rasymattoja. Oikein kauniita mattoja. Minullakin on vanhoista farkuista tehty sininen matto. Se oli aluksi niin pitka etta leikkasimme siita kaksi mattoa.

  VastaaPoista
 2. Peikko on ja kuullut kangaspuiden lousketta ja saksien suhinaa. Tässä kuvassa taitaa olal tehty uudesta vanhaa :) vaikka sen sisältönä onkin vanhasta uutta :)

  VastaaPoista
 3. Kotikutoiset - äidin, mummon tai anopin - räsymatot voivatkin olla muistoista parhaita - ja kestäviä sellaisia. Omasta huushollista löytyy edesmenneen anopin kutomia mattoja.

  VastaaPoista
 4. Minunkin monta mekkoani päätyi lopulta kuteiksi koriin ja matoiksi lattialle. Raitoja katsotiin ja arvuuteltiinkin, että m istäs vaatteesta tuo raita olikaan.

  Nyt vaatteiden kierrätys tapahtuu toisin, kirpputorien kautta, ja lopulta vaate päätyy roskiin. Ja joku tehdaskutomo kutoo ne matot.

  VastaaPoista
 5. Peikolla on tarkat silmät(kin). :)

  Irwikissi,
  Kuva on jostakin näyttelystä, mutta todella melkein jokatalvinen muisto äidin askareista.

  Iines,
  Sinne meni joskus mukaan neppareitakin. :)

  Luulisin, että räsymattokin tulee takaisin, koska käsillä tekeminen on monille tärkeää. Minä sain kokeilla lapsena, kiirevuosina ei ollut aikaa eikä kangaspuita, nyt ei selkää eikä hartioita...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!