torstaina, heinäkuuta 29, 2010

Savua ilman tulta / Smog in Kuopio

Ilman lämpötila +32, ilmankosteus 36 %, juuri nyt pilvistä jonkin palvelun mukaan. Tämän mukaan on selkeää. Aurinko paistaa, kun katson ulos ikkunasta. Oli asiaa keskustaan, joka oli savusumuisen hellesään vuoksi melko autio. Laitoin enemmän kuvia tänne.

Air temperature 32 degrees Celcius, air humidity 36 %. Some weather services say it´s cloudy at the moment, but yhe sun is shining. Visibility is not very good because of smog due to huge forest fires in Russia. The city area seemed pretty empty at midday. Our shower got broken and we had to go and buy a new one.

8 kommenttia:

 1. Meilla vahan saman varista vaikkeivat Venajan metsapalot varmaan ole tulleet tanne asti. Kosteutta sen sijaan, ja ehka vahan muuta saastetta. Lampotila tosin alhaisempi. Tyohuoneeni ikkunamittari osoittaa 22° ja se lienee varjossa. Vahan tuulee myos, ja se tuntuu ihan mukavalta. Tietysti taalla meren rannalla on aina kesaisin vahan vilpoisampaa, ja se on vaanmukavaa. Ainakin minusta.
  Mukavia kuvia Picasa-albumissasi.

  VastaaPoista
 2. Hgissä tuntui savun haju aamupäivällä, nyt tuuli on ehkä kääntynyt. Taivas on ollut oudon värinen kaiken päivää.

  Autiota kuvissasi, todellakin.

  VastaaPoista
 3. HPY,
  Täällä katkua on niin paljon, että se kirvelee silmiä. Tuulista on ollut jo pitkään päivisin, mutta sadetta vain emme ole saaneet. Minustakin vilpoisuus on mukavampaa.

  VastaaPoista
 4. SusuPetal,
  Siis todella autiota, kun ottaa huomioon, että on vilkkain turistisesonki, asuntomessut ja alennusmyynnit. Ehkä ihmiset olivat viileissä supermarketeissa. Emme itsekään olisi keskustaan lähteneet, ellei suihku olisi mennyt rikki. Josjo jo huomenna helpottaisi...

  Historiallinen päivä, huomaan uutisista.

  VastaaPoista
 5. Raija,
  Kuva on otettu puolenpäivän aikaan!

  VastaaPoista
 6. Tuolla mäellä oli hikistä asua- lähdin karkuun :-)

  VastaaPoista
 7. Anna,
  Meren rannalla olisi viileämpää. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!