lauantaina, helmikuuta 18, 2012

Liukasta


Valokuvatorstain 235. haastesana on liukas.

PS. Voisiko joku ystävällisesti kommentoida, vaativatko blogini nuo hankalat robottisanat ennen kuin kommentin saa lähtemään. Minusta ne ovat todella epäselviä ja siksi arvelen niiden suorastaan vähentävän kommentointihalukkuutta.

Jos vaativat, niin samalla minua saa neuvoa, miten tuon esteen saa pois. Vai ovatko ne tulleet jäädäkseen? Ovat ainakin pidentyneet.

Edit. 21.2.2012

Joko lukemattomien kokeilujen ja klikkausten tai neuvojen ansiosta tai vihdoin lukemalla ajatuksen kanssa tämän postauksen  luulen päässeeni irti sanahirvityksistä kommenttilaatikossa. Piti siis vaihtaa vanhaan käyttöliittymään, koska tämä uusi ei todellakaan anna mahdollisuutta vaikuttaa ko. asiaan. En taida olla ainoa, jota asia on harmittanut.

15 kommenttia:

 1. Minä olen poistanut sanavahvistukset blogistani, ei se kommentointiin mitään vaikuta ainakaan minun mielestäni.
  Asetukset ja kommentit sieltä ne saa pois, ruksi vaan toiseen paikkaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raija,
   Ottaisin minäkin, mutta kun menen neuvomiisi asetuksiin, ei siellä puhuta sanavahvistuksista yhtään mitään. Muistan kyllä, että aiemmin on ollut. Ei niistä tahdo saada selvää. Tuolla tekstiblogin puolella niitä ei ole ja asetukset ovat ihan samat. En ymmärrä.

   Poista
  2. Liisa, minulla on Päivitetty editori ja sieltä ainakin löytyy "Näytetäänkö sanavahvistukset kommenteissa" ja vaihtoehdot on kyllä ja ei.
   En ymmärrä koskaa nämä uudet kirjaimet ovat tulleet, kamalat ovat, moneen kertaan täytyy yrittää.

   Poista
 2. Eihän noista kirjaimista mitään selvää ota.

  VastaaPoista
 3. Olen ottanut itseltäni sanavahvistukset pois, mutta käytän vähän vanhempaa versiota. Ovat todella ällöttäviä nämä uudet invat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha versio tämäkin on. Kokeilen vielä palaamalla ketjuttumattomaan kommentointiin nähdäkseni, vaikuttaisiko se jotakin jonnekin. HTML:ään en mene koskemaan.

   Poista
 4. Kiva kuva, en lakkaa ihmettelemästä noita pikkuisia luistimilla, ovat niin hellyttäviä.
  Ainakin vielä on sanavahvistukset, tosi pahat..

  VastaaPoista
 5. Raija,
  Ulkopuolinen taho nämä sanavahvistukset on tänne tuonut enkä pääse itse niihin vaikuttamaan.

  Sirokko,
  Ovat hellyttäviä ja niin sinnikkäitä.

  En taida päästä noista sanavahvistuksista eroon. Vaihdoin takaisin tähän ponnahdusikkunaan, mutta Raijan mainitsemaa vaihtoehtoa ei minun asetuksissani todellakaan ole. :(

  VastaaPoista
 6. Miten pikkuinen luistelija!

  VastaaPoista
 7. SusuPetal,
  Nuorena on vitsa väännettävä.

  VastaaPoista
 8. Tämmöisiä luistelijoita tännekin on huomenissa tulossa jahka sieltä Kuopion mummolasta lumista ja mutkaista tietä kunnialla tänne asti selviävät :)

  Eikö tuo sana juttu löydy, jos klikkaat asetukset ja sieltä ylävalikosta kommentit,
  vierittämällä alas löytyy kyseinen kohta.

  Rauhallinen pohjaväri blogissasi, josta kuvat tulevat hyvin esille.

  Urheilullista viikkoa sinulle &kumppaneille!

  VastaaPoista
 9. LeenaH,
  Kommentoin jo illalla, mutta oma kommenttikaan ei näy lähteneen. On jotakin häikkää nyt tässä blogissa.

  Avasin eilen avat uuden blogin kokeillakseni, löytyykö edes siellä valintamahdollisuutta poistaa tuota inhottavaa wysiwigiä, sanaestoa, mutta ei ollut sielläkään. Pitääkö avata uusi Google-tili ja luoda uudet blogit nähdäkseen vielkö annetaan mahdollisuus valita itse?

  Ilman HTML:n muuttamista (jos sekään auttaisi) ei yhdessäkään blogeistani pääse vaikuttamaan kirjainestoon tällä hetkellä.

  Kokeillaanpa lähteekö tämä kommentti. Ellei lähde lisään sen postauksen loppuun kaikille nähtäväksi. Sen verran olen viisastunut, että kopioin vastauksen ennen julkaisemista. :)

  VastaaPoista
 10. pienet oppivat ylläätävän nopeasti luistelemaan vaikka ensimmäiset askeleet ovatkin haparoivia ja nilkat usein vinossa.

  sanavahvistusten kiemurat on tehty roskapostin estämiseksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pappilan mummo,
   Ihan pelottaa katsella, miten nilkat taipuvat, mutta oppivat kyllä nopeasti.

   Ymmärrän, että sanavahvistuksen kiemurat on tehty roskapostin suodattamiseksi. Bloggerissa on itsessään jo suodatus. Minusta niitä ei tarvita. Ovatko ne vieläkin päällä, vaikka mielestäni sain ne pois. :(

   Poista
 11. Kenkkuja ovat vahvistussanat toisissa blogeissa.( Muuten en edes tiedä, mitä omani vaatii!) Suomen luonto suo monia urheilumahdollisuuksia jo lapsesta asti. Kaunis kuva, ja jalan asento ja meno kertoo innostuksesta, kun kaveri on jo pyllyllään! Tosi hyvä kuva; samalla saanen kehua banneriasi: upea!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!