lauantaina, joulukuuta 19, 2015

Odotus

on Valokuvatorstain 390. haastesana.

Kuva on otettu Kuopion remontoidusta tuomiokirkosta muutama päivä sitten, jolloin se oli aivan täynnä ihmisiä laulamassa kauneimpia joululauluja. Jokainen omine erilaisine odotuksineen.

Toivotan samalla rauhaisaa jouluaikaa kaikille blogini seuraajille.


14 kommenttia:

 1. Kiitokset ja mukavata joulunaikaa sinnekin! Joululaulut kirkossa on aina upea tilaisuus, joskus nuorena olen viimeksi käynyt kuulemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirokko,
   Täällä pähkäillään joulusäätä. Tänään veikkaavat joulukuun lämpöennätystä Suomessa. Meidän mittari näyttää nyt 5,3 plussaa!

   Kyllä kirkon akustiikka on paras joululaulutilaisuuksille. Parina vuonna kävimme tuossa leirikeskuksessa vastaavassa tilaisuudessa. Nyt halusin mennä kirkkoon, toki katsomaan myös remontin lopputulosta. Kaunista oli ja paljon hyviä laulajia!

   Poista
 2. Sitä samaa. Toivottavasti kirkon penkkien istumamukavuus on parantunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalevi,
   Kyllä niille penkeille oli kallistus tehty. Ei oikein päässyt tutkimaan, kun kirkko oli jo varttia vailla aivan täysi. Piti jäädä taakse. Tilaisuuden loputtua ihmisvirta kuljetti sujuvasti ulos niin, ettei ehtinyt eikä voinut kulkea vastavirtaan. Siellä on varmaankin tänään lämmin päivä.

   Poista
  2. liisarakas

   radiossa juuri todettiin, että mitä joulu olisikaan ilman jeesusta, pelkkää jingle bellsiä ja tavarabakkanaalia. toimittaja oli sitä mieltä, että me tarvitsemme jouluna jeesusta, jotta unohtaisimme itsemme ja näkisimme lapsen.

   rohkeutta, armoa ja rakkautta sinulle liisa. ja rauhallista joulua.

   meri

   Poista
  3. meri

   kiitos, kaikki muu kuin oman itsen ympärillä pyöriminen auttaa unohtamaan itsemme - kipumme. Eilinen toi tänne toistaiseksi valkoisen joulun. Tosin peltikatto jo luovuttaa kosteaa luntaan meteliä pitäen, mutta lumilyhty loistaa pihassa . Se on paljon pitkään jatkuneen pimeyden jälkeen. Kaikkea parhautta sinulle ja kiitos scrivenerin kirjoituksista...

   Poista
 3. Liisa, hyvää joulua ja tulevaa uutta vuotta Sinulle ja läheisillesi! Kävin lasteni ja lastenlasteni kanssa laulamassa viikko sitten Kauneimmat joululaulut kirkossa. Siitä oli hyvä alkaa virittäytyä joulun lähestymiseen. Laila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laila,
   Kiitos samoin Sinulle! Joululaulutilaiuuksia järjestetään hyvissä ajoin ennen joulua ja ainakin vielä tapanina. Kaikki halukkaat varmaankin ehtivät laulamaan. Huomenna on hyvä Tuomas joulun tuopi.

   Poista
 4. Kiitos samoin, hyvää joulua.
  Kävin eilen kahdessa kirkossa kuuntelemassa joulumusiikkia. Toisessa esiintyi taitava kuoro, toisessa oli aivan mahtava urkukonsertti. Sieltä löytyi joulu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Simpukka,
   Musiikissa, niin ja niissä sanoituksissakin on voimaa. Jokaiselle jotakin, oli mielentila mikä tahansa. Yleensä se on kai tähän aikaan odottava. Levollista jouluaikaa!

   Poista
 5. Hauskaa joulua ja kaikkea hyvää vuodelle 2016! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wiltteri,

   Sitä samaa meille kaikille! Valoa kohti!

   Poista
 6. Kirkot ovat aivan ihania! Hyvää uutta vuotta sinulle, kun en joulutervehdystä ehtinyt laittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaari3,
   Kiitos! Hyvää tulevaa vuotta myös sinulle!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!