perjantaina, maaliskuuta 18, 2016

SymmetriaaValokuvatorstain 401. haaste


Symmetriaa  kaikkialla. Myös "Tasa­vertaiset ihmis­suhteet perustuvat symmetriaan, valta­suhteet asymmetriaan."  Wikipediassa ,  jonka artikkelista edellinen lainaus on, on käsitelty aihetta laajasti. Bloggaaminen kai myös voisi olla symmetristä, jos vastavuoroisuus toimisi. Ja toimiihan se ainakin vanhassa Blogistaniassa.

6 kommenttia:

 1. Onneksi löytyy sentään vielä vastavuoroisuutta blogeissa, tosin vähemmään kuin ennen ja ylipäänsä vähemmn kommentteja nykyään. Niin monet ovat siirtyneet eri some-seinille.

  Tuollaiset kivetykset ja mosaiikit ovat komeita, käsityötä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SusuPetal,
   Kiitos kommentistasi!

   Some pirstaloituu koko ajan. En jaksa millään pysyä mukana, mutta ei kai tarvitsekaan. Vanhat tutut kulkevat matkassa Bloggerin lukulistassa. Kommentointi vaatii kirjautumisen, siksi se jää usein tekemättä, vaikka lukeekin postauksen suoraan sähköpostista.

   Poista
  2. Bloggeriin kommentoiminen on tehty hankalaksi nykyään, jos on wordpress-profiili niin kuin minulla. Joudun kaiken aikaa todistamaan, etten ole robotti klikkaamalla kuvaryppäästä oikeita kuvia. Ja tämä ei ole kiinni bloggaajan asetuksista, se on ihan bloggerin omaa kiusantekoa.
   Mutta silti kommentoin, koska niin kuin sanoit, tämä on vastavuoroista.
   Sen takia surettaa, että esim. valokuvatorstaissa on nykyään niin vähän osallistujia ja hyvin harvat jos ketkään kommentoivat. Pari kertaa osallistuin pitkän tauon jälkeen, silloin huomasin tämän.

   Nykyään kuvia julkaistaan muilla some-alustoilla. On niin helppoa tykätä ja siirtyä nopeasti seuraavan luo. Kommentointi vaatii aikaa, sitä ihmisillä ei ole.
   Pitää käydä tykkäämässä vielä, ettei jää vauhdista pois.
   Hieman sellaista tämä nykyään on!

   Aurinkoista kevään odotusta!

   Poista
  3. Susu,
   Kommentointi on todella vähentynyt huomattavasti eikä Valokuvatorstai ole enää entisensä.

   Minulla on molemmat profiilit, mutta tietenkin eri salasanoin ja sekin hankaloittaa kommentointia.

   Lapsenlapset loivat minulle instatilin. Sinne tulee laitetuksi silloin tällöin joitakin kuvia. Jotta valokuvatorstaihin voisi osallistua sen kautta, tilin pitäisi olla avoin. Twitteriinkin olen laittanut kuvia jonkin verran, mutta se on mielestäni aivan mahdoton seurattava ja feediä pukkaa aivan mahdottomasti. Taidan alkaa olla liian vanha tähän somehommaan.

   Aurinkoa on viikonloppuna riittänyt, mutta myös hyytävää tuulta ja pakkasta myös päivällä. Eilen kääntyi kevääksi kalenterin mukaan. Ja joutsenet ovat jo tulleet...

   Poista
 2. Ei kai tuo yläkuvan kuja johda Valkeisenlammelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalevi,
   Sinnepä juuri. Hyvin tunnistat paikat. Aika harvoin tulee siellä käytyä, vaikka kesäisessä kukkaloistossa se onkin kaunis paikka.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!