keskiviikkona, toukokuuta 01, 2019

Kevään juhlaa

 Huhtikuinen hanami ja hiirenkorvia.

4 kommenttia:

 1. voi ihme, onko kirsikkapuut jo kukassa jossain!? mul olisi toiveissa päästä nyt toukokuussa Hesaan Hanami-juhlaan. en ole koskaan ollut, vaik haaveillut sinne pääsyä jo kauan.
  kohta tulevat veneen krapaajat rannoille, tuo eka vene on näköjään saanut kylkeensä vähän isomman reiän. upea kuva. mukavaa, kuvallista toukokuuta Sinulle:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilona,
   Taitaa olla ensimmäisiä kertoja, että kirsikka kukki jo huhtikuun puolella. On kyllä käynyt mielessä, kukkivatko edelleen Hanami-juhlan aikaan. Ovat kyllä herkän kauniita väriläiskiä hennon vihreyden keskellä. Toivottavasti pääset juhlaan.

   Vielä kuvanottohetkellä veneet saivat olla rauhassa tuolla. Ehkä tuosta veneestä ei merikelpoista enää tule. Toukokuu alkoisitten koleana ja tänään saapui odotettu sade puhdistamaan ilmaa. Kaunista toukokuuta myös Sinulle!

   Poista
 2. Tuulahdus Japanista. Hiiret kuuntelevat. Vesiraja on vetäytynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalevi,
   Nämä näkyvät kestäneen ainakin yhden pakkasyön. Koivuissa on paljon norkkoja nyt ja haavoissa vielä paljon enmmän. Ilma on ollut sakeaa pölyistä. Vedet ovat todellakin alhaalla viime kevääseen verrattuna, jonnekin se iso lumimäärä haihtui.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!