keskiviikkona, lokakuuta 16, 2019

Hitaasti hyvä tulee




Puiston peruskorjauksen on määrä valmistua marrakuussa. Pimeään aikaan, jota kyllä riittää tähän aikaan vuodesta, katulamppujen lisäksi valoa tuovat siltavalot. Vesi on tällä hetkellä korkealla ja sorsat tapansa mukaan seuraavat jokaista kulkijaa siihen saakka kun selviää, saavatko ruokaa vai eivät.  Valoa viikonlopuksi toi myös Reflektor - valotaidefestivaali pari viikkoa sitten.

6 kommenttia:

  1. Hyvää vesirakentamista, mutta ankkarokkia en kestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kalevi,
      Tämä näyttää olevan vaativa kohde. Joka puolella on valtavan paksu savikerros, mikä on vaatinut jopa 16 metrin syvyyteen asti porattuja tukirakenteita näköalaterassien kohdalla. Ja vaikka hulevesiä on ohjattu monin tavoin, nurmikot ovat liian pehmeitä edes käveltäväksi. Onneksi polut sentään kantavat.

      Poista
  2. Vielä näyttää syksy kauniilta ja tyyneltä ruskan väreissä.
    Valofestarin värit ovat vähän erilaiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Simpukka,
      Tällä hetkellä puisto on jo paljon riisutumpi. Valofestarin värit ovat liian räikeitä minun värimaailmassani. Nämä viipyivät vain yhden viikonlopun. Tosin yksi taideteos maalattiin jonkin varastokopin seiniin, mikä tarkoitti sitä, että se jäi pysyväksi.

      Poista
  3. Vielä on melko paljon syysvärejä ja vihreääkin.
    Pimeän aika tulee taas aiemmin, kun tänään ollaan taas talviajassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aimarii,
      Talviaika toi tänne heti talven tunnun pikkupakkasineen. Tosin tänään on hiukan lauhempaa. Kävin tiistaina ostamassa uudet nastapohjakengät, koska ei olisi varaa kaatua.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!