tiistaina, maaliskuuta 17, 2020

Talvea 2020



ei itse asiassa tullut, ainakaan minun käsitykseni mukaan. Sateet, lämpötilan suuret vaihtelut, tulvat ja lumettomuus tekivät menneestä talvesta ikimuistoisen. Kuuntelen samalla  radiosta erikoislähetystä. Elämme erikoista aikaa. Kevät kuitenkin koittamassa. Valo voittaa!

Pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta, blogiystävät!

6 kommenttia:

  1. Wonderful photos!
    Have a nice week and keep well

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks, Maria! It has been a long week. I am still fine. Stay healthy you, too!

      Poista
  2. hyvää kevätpäiväntasaus päivää, nyt olematon talvemme virallisestikkin ohi ja kuljemme kohti lisääntyvää valoa, kerrassaan ihanaa!
    katsellessani kuviasi huomaan, et meil on hyvin samankaltainen asuinympäristö. olen oppinut rakastamaan näitä aukeita peltomaisemia, vaik lapsuuteni maisemat olivat hivenen erilaisia.
    hyvää viikonloppua ja kevättä myös Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilona,
      Kiertelen usein näitä samoja hiljaisempia reittejä. Joka päivä on päästävä ulos edes vähän. Ikäkaranteenissa olen tietenkin. Ensimmäinen viikko on mennyt hyvin. Onneksi on erilaisia pikaviestisovelluksia videopuheluineen jne. Tulee kyllä liikaa seuratuksi uustisvirtaa. Telkkäpari on jo lammella ja hanhet, joutsenet ja kurjet muuttavat. Luonto hoitaa...

      Poista
  3. Jotensakin tutun näköinen ylin kuva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kalevi,
      Jollei aivan vimmaisesti tuule, kierrän tuota kautta Ankkapuistoon. Tosin liikenne on lisääntynyt tuossakin katutyön takia. Tänään taas maa valkoinen ja pakkasta melkein koko päivän. Tuntuu että olematon talvi alkaisi vasta kevään koittaessa. Merkillinen vuosi tämä, mitä vielä tuokaan mukanaan. Voi hyvin!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!