tiistaina, toukokuuta 15, 2007

KävelylläKahden asteen vauhdilla aamulämpötilat nousevat. Lupasivat sadetta, säätiedotus ja pilvet. Päätin ehtiä tehdä lenkin sitä ennen.
Ihmettelin, miksi minulle tuli niin kuuma. Ilma tuntui ukkostavan hiostavalta. Ja sitä se olikin. Palattuani totesin, että varjossa lämmintä oli 18 astetta (klo 10.30). Ja vieläkään ei sada.

9 kommenttia:

 1. Ihanat metsäkuvat!

  Lämmintä oli täälläkin, ja tein ensimmäistä kertaa pururadalla sauvalenkin vain paita päällä, siis ilman takkia tarkoitan. Housut olivat kyllä tiukasti jalassa. :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. "Pieni polku metsän halki vie"...
  Syvän metsän vehreää tuoksua. Näissä kuvissa mieli rauhoittuu.

  VastaaPoista
 4. Meilla meni viisi viikkoa ilman yhtaan sadepisaraa. Nyt on kuitenkin satanut, ja vielakin on kylmaa. Kevat on kuitenkin taalla kevatmyrskyineen.

  VastaaPoista
 5. Nyt ne kevätmyrskyt ovat täällä. Tuhansia talouksia on ilman sähköä ja eilinen lämpö tipotiessään. Vaihdoin aamulla ohuempaan tuulipukuun ja palelin. :)

  Yöllä kyllä satoi jonkin verran.

  VastaaPoista
 6. Sulla on samanlaisia ongelmia valotuksen suhteen kuin iinekselläkin. Sulla hauskasti on etualan puu suorassa, mutta takana ojentaudutaan ihan raamatullisesti, vai myrskykö se painaa.

  VastaaPoista
 7. Jaa,taitaa olla perspektiivivääristymää. Väliäkö hällä. Yläkerran vihreä sammalmatto on hieno, vaikkei vihreä ole lempivärini kuin hiirenkorvien aikaan. Kesällä maisema on yhtä vihreää puuroa. Kukkaketoja ei juuri ole ja kukkaniittyjäkin harvassa. Kukkakedon, valkoapilan, suon ja kuivan mäntymetsän tuoksu ovat kesän tuoksuja parhaasta päästä. Sauna ja vasta ovat asia erikseen, mutta niitä en harrasta.

  VastaaPoista
 8. Iines

  Eiks ne hölsky ikävästi?

  VastaaPoista
 9. AKH,
  Nyt en muista, tuuliko tuolloin?

  Tämän aamun kävelyreissulla totesimme yhden valtavan kuusen kaatuneen pururadan reunalta, onneksi metsään päin.

  Puuskittaistuulisella säällä on itse asiassa vaarallista kävellä noita polkuja. Mutta ei nyt jaksa kauemmaksikaan.

  Vihreää riittää todella.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!