sunnuntaina, tammikuuta 13, 2008

You Make My Day

Matkallani täällä Blogistanissa saan kokea kaikenlaista. Ajan kuluessa ystäväpiirini on laajentunut ja näköalani avartunut. Pieni näyttöruutu vie minut kauniiden, hauskojen, herkkien, koskettavien, huvittavien, vakavien ja välistä nauruhermoja kutkuttavien kuvien, tekstien ja kommenttiketjujen kautta milloin minnekin. Kuvittelen, että bloggaaminen on melkein kuin SecondLife.

Lähettäessäni ensimmäisen postauksen vuosia sitten en tiennyt yhtään, mistä oikeastaan oli kysymys enkä sitä, mihin tämä johtaisi. Olkoon tämä postaus julkinen kiitos kaikille kanssabloggaajilleni, joita lukijastani löytyy kymmeniä. Satoja en ehtisi/jaksaisi seuraamaan. Eli teihin kaikkiin olen tutustunut tekstienne ja kuvienne kautta. Ilman blogeja en tietäisi teistä yhtään mitään.

Neulekirppu muisti minua viime viikolla kuvan napilla. En tiedä napin alkuperää, mutta perustelut tulevat tässä englanniksi:

The award rules say: “Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times.”

Kiitos, Neulekirppu, tässä tulee sinulle yksi nappi takaisin! Ja nyt laitan tämän palkinnon kiertoon seuraaville blogiystävilleni. Mukana on myös yksi ryhmäblogi, jonka inspiroimana tulin vahingossa aloittaneeksi tämä erillisen kuvablogin(, koska en silloin vielä ymmärtänyt, mikä on permalink).

Allyalias
Haavetar
HPY
Iines
Kirsi
Maria
Paju
Sivuaskel
Valokuvatorstai

Edit. 14.1. ennen iltaa tulin saaneeksi toisenkin napin Obeesialta, joka myös ansaitsee oman nappinsa. Kiitos!

This entry is about the You Make My Day Award I was honoured to get from Neulekirppu in order to pass it on. At the same time I thank all of my co-bloggers for visiting my blog with or without commenting. When starting blogging I did not have a faintest idea whereto this kind of communication could lead. Now I know. I have got to know great people from near and far. I have been touched by your photos and texts. Thank you for making my days!

11 kommenttia:

  1. Hyvää sunnuntaita toivottelen täältä vesisateisesta Joensuusta!

    Minun tutustumiseni blogimaailmaan alkoi huijauskirjeen selvittelyn myötä. Panin Googleen kirjeen lähettäjän ja sain tuloksena jonkun linkin,joka johti Panamassa eläkepäiviään viettävän amerikkalaismiehen blogiin. Hän oli saanut samaisen huijauskirjeen. Oli ensimmäinen blogi, jonka näin ja päätin kokeilla osaanko kuvia itse laitella, siitä kuvabloggailu alkoi Halusin kuvien kautta ulospäin kertoa, miltä Suomesa näyttää, en oikeastaan itse kuvien laatua ajatellut.
    Tähän teidän monipuoliseen ja mielenkiintoiseen ryhmäänne tutustuin kooteen kautta, kiitokset hänelle!
    Hyvää sunnuntaita sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaunis niin sanoistasi kuin blogistasi!

    Blogissasi on aina ilo käydä - oivaltavia kuvia, nostalgiaa, nykypäivää, arkea syvästi ja laajasti.

    VastaaPoista
  3. Hei Liisa.
    Eikös ollutkin hyvä, ettet tiennyt aikanaan mikä permalink on. Nyt sinulla on Liisan juttujen lisäksi valokuvablogi Liisan kuvat, joka puolestaan antaa iloa kävijöille. Niin se rinki laajenee. Kiitän itseni ja valokuvatorstailaisten puolesta tunnustuksesta ja napista. :)

    VastaaPoista
  4. Lämmin kiitos tunnustuksesta, Liisa! Se ilahduttaa erikoisesti näin pimeänä ja sateisena päivänä, kun on aikaa blogata ja selailla muiden juttuja ja katsella kuvia.
    Blogiystävät tuntuvat lisäksi tutuilta ja läheisiltä, ja yhdenkin sellaisen yhtäkkinen blogin lopetus surettaisi kyllä.

    VastaaPoista
  5. Voi(kukka) mika paiva! Avatessani tietokoneen puolenpaivan aikoihin mailboxissa oli tieto You make my day-palkinnosta jonka oli antanut Tuima kakkosblogilleni, ja nyt, syotyani lounaan ja katseltuani teeveta vahan aikaa niin on myos sinulta, Liisa, sama palkinto, mutta talla kertaa ykkosblogilleni!
    Suurkiitos. YOU made my day, both of you!

    VastaaPoista
  6. Kiitokset tästä kauniista kimpusta! Haluan ojentaa sinulle kimpun myös takaisin!!!

    VastaaPoista
  7. Lämmin kiitos YMMD-napista ja ajatuksesta joka siihen sisältyy! Blogikirjoittaminen on mietityttänyt minua paljonkin viime aikoina. Ajan rajallisuus häiritsee kaiken aikaa niin että ei useinkaan saa kirjoitettua sitä mitä haluaisi.

    VastaaPoista
  8. Liisa, sinussa on sukulaissieluisuutta ja kukkaset hehkuttavat nyt poskiani, ilosta ja mielihyvästä. Mitäpä sitä salaamaan ;)

    Käyn täällä usein virkistäytymässä, miettimässä, eläytymässä. Välillä jätän jäljen, välillä nautin hiljaa.

    Kiitos!

    VastaaPoista
  9. Liisa, tunnustus teki tosi iloiseksi. Saat minulta saman tunnustuksen :)

    VastaaPoista
  10. Leenam,
    Mielenkiintoista lukea miten tulit aloittaneeksi blogisi.:)

    Sinulla on kauniita kuvia. Itse olen luomukuvaaja (eli en juuri osaa enkä haluakaan käsitellä kuvia). En itse asiassa oikein muista, miten ja missä järjestyksessä tämä ryhmä on syntynyt. Itse kirjoitin pitkään listautumatta. Kai se lähti siitä, että laitoin blogin blogilistalle.

    Hyvää alkanutta viikkoa!

    Haavetar,
    Mariar,
    Iines,
    HPY,
    Allyalias,
    Sivuaskel,
    Paju,
    ja Kirsi,

    Te kukin olette nappinne ansainneet minua läheisesti koskettavista syistä, joita en käy tässä erittelemään.

    Sinä aikana mitä olen itse ollut mukana blogeja on syntynyt uusia kuin sieniä sateella. Uusiin tulokkaisiin tutustuminen vie aikaa. Yleensä sitä tekee sen tutun kierroksen aina ensin. Täällä kuvablogissa se on tuo linkkilista. Tekstit lukijasta.

    VastaaPoista
  11. Kiitos Liisa!

    Nyt on todella vetistä ja huonot kuvauskelit. Kun menee töihin, ompimeää ja kun lähtee töistä on pimeää. Onneksi päivä on (eikös se niin vanhan kansan mukaan mene) huomenna kukonaskeleen pidempi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!