keskiviikkona, elokuuta 11, 2010

12 kuvaa/Photos, August, 2010


11.08.2010

Kuva kuuluu linkin takana löytyvään haasteeseen kuvata sama paikka samaan aikaan samoin asetuksin kerran kuukaudessa vuoden ajan. Kuva on sarjan viimeinen. Linkin takaa löytyvät toisten haasteeseen osallistujien kuvat. Sarjan voi katsoa kokonaisuudessaan täältä.

This is the last picture to be published in the set of 12 photos, a challenge by Mari and Krisu. Click the button above to browse the pictures of other participants. The whole set of mine can be browsed here.

9 kommenttia:

 1. Kovin on heinä jo kulottunut. Liian vähän vettä on tänä kesänä saatu. Mutta koivut ja pikku pihlaja ovat vielä hyvässä kesäkunnossa.

  VastaaPoista
 2. Tässä näkyy mennyt kesä helteineen ja kuivuuksineen - niin kuin Irmakin yllä toteaa.

  Syksyähän tuo ruskistuminen ei vielä elokuussa ole, vaikka voi olla, että aavistuksen on ilmassa tummempa hehkua kuin aiemmissa.

  VastaaPoista
 3. Irma,
  Vasta tällä viikolla metsäpalovaroitus kumottiin täällä. Puhurit irrottavat kuivia lehtiä ja kallioiden päällä kasvavat koivut ovat kokonaankin kuivuneet.

  Iines,
  Vihreä väri muuttaa sävyään kesän edetessä. Pihlajassa on jo kuivia keltaisia lehtiä, mutta olin valinnut tuon paikan niin, etteivät ne näy. Muutenkin kuvauskohde tuli valituksi liian lyhyen harkinnan jälkeen.

  VastaaPoista
 4. Ruohikko paljastaa tulevan syksyn olevan lähellä, muuten on rehevää ja kesäistä.
  Kiitos mukavasta kuvasarjastasi.

  VastaaPoista
 5. Arleena,
  Muutokset puuston suojassa ovat olleet suurimpia. Kiitos itsellesi omenapuusarjastasi. Ilman haastetta kuvasarjaa ei olisi tullut otettua.

  VastaaPoista
 6. Rehevää ja runsasta. Suomalaista suvea siis...

  Kiitos osallistumisesta projektiin.

  VastaaPoista
 7. Mari,
  Kiitos itsellesi. Ja hyvää alkanutta lukuvuotta!

  Kuivuuden takia puidenkin vuosikasvaimet ovat edelliskesää pienemmät.

  VastaaPoista
 8. Saattaa johtua tästä kuumasta kesästä, että monen kuvasarjan talvikuvat vetoavat eniten. Niin sinunkin maisemassasi. Toki tässä maisemassa kulkisi mielellään myös kesäkuumalla puiden varjossa. Kiitos!

  VastaaPoista
 9. Armi,
  Itsekin pidän niistä talvisista enemmän. Tuo paikka on todella kuuma hiekkakenttineen. Vasta aivan ranta tuo helpotuksen helteellä.
  Kiitos kommentistasi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!