lauantaina, elokuuta 26, 2006

Kiviraunio







Kuvaa käsitelty hiukan FlickrToys-ohjelmalla. Laitan luomuversion mukaan, jotta voi verrata mitä nämä kuvankäsittelyohjelmat oikein tekevät. Ainakin ne muuttavat kokoa/rajausta.

Vanhojen asumusten lähellä olevat kivirauniot saattavat olla oikeita aarreaittoja, sillä ennen ei ollut kaatopaikkoja erikseen, vaan käyttökelvottomat tavarat, olivat ne mitä materiaalia tahansa, päätyivät usein kiviraunioihin, suosilmäkkeisiin, järvien ja merenpohjaan. Itse olen pelastanut hyötykäyttöön lukemattoman määrän ehjiä vanhoja pulloja. Esimerkiksi oranssinpunaisen pohjattoman emaliämpärin olen ottanut kukka-astiaksi. Jotenkin tuntui tutulta. Ehkä joskus lypsin Mansikkia sellaiseen.

3 kommenttia:

  1. Ihan mukava tuo alakuvan rajaus. Sen avulla saa tietynlaisiin kuviin taiteellisen vaikutelmaan. Kaikkeenhan se ei käy. Jos pitäisi toinen kehystää seinälle, niin tietenkin alempi,joka on mukavasti signeerattavissakin.

    Yläkuva on muuten hieman sävykkäämpi.

    VastaaPoista
  2. Tuntuu olevan loputtomat mahdollisuudet. Olen kuin Liisa Ihmemaassa...varsinkin kun ei osaa niitä kunnolla käyttää. :)

    Zoom Browseristakin näkyy löytyvän erilaisia temppuja Luomu-Liisalle. :)

    Kiitos kommenteistanne!

    VastaaPoista
  3. Eilen mökiltä palatessani katselin autonikkunasta vanhanaikaista kivikkohakaa, jossa viisi kirjavaa lehmää söivät tyytyväisinä ruohotupsuja.. Ei puuttunut kuin kaskisavun huntu... Kaunis kuva!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!