sunnuntaina, lokakuuta 22, 2006

Virtaa riittää



Johtoja ja kaapeleita ei juuri voi välttää kuvatessa avarampia näköaloja. Itse oikeastaan pidän niistä, koska puhelinlankoja seuraamalla en eksynyt talven tuiskujen tasoittamilla teilläkään.

5 kommenttia:

  1. Kas vain; kun käännän katseeni ikkunaan, näen näen aina tuo rungon oikealla puolella olevan hakkuualueen. Tosin nyt näen vain sumua.

    VastaaPoista
  2. Kauniit ovat maisemat!Täälläpäin on noitä sähkölinjoja siellä missä ihmiset asuvat,ihan talojen vierestä menevät moninpaikoin!

    VastaaPoista
  3. Kyllä niitä johtoja on nykyään melkein kaikkialla. Vievät paljon tilaa samoin kuin tieväylätkin. Mutta tarpeellisia ovat.

    Hakkuut kyllä voisi suorittaa muutenkin kuin aukkohakkuina, mutta nykykoneet ovat liian isoja harvennushakkuisiin. Ja hevosia ei taida niihin hommiin enää olla ja onko metsureitakaan. Valivali...

    VastaaPoista
  4. Tätä kuvaa ilmeisesti tarkoitit blogillani. Hyvä terävyys ei mitään sahalaitoja. Selvitin jo asian itselleni. Kuvat ovat liian suuria ja pienenetty yhdellä kertaa liikaa, joissakin kuvissa se kostautuu.

    Sähkölinja halkoo kaunista maisemaa, mutta sepä onkin yksi elemetti nykymaisemaa, ei kylläkään kaunista sitä. Mukavuutta se kuitenkin tuo olohuoneisiimme.

    VastaaPoista
  5. Kootee,

    Tätä tarkoitin. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!