maanantaina, joulukuuta 25, 2006

Maamerkki



Kun ei kerran ollut lunta maassa Joulupukin tulla maitse, moniin paikkoihin oli viritetty merkkivaloja. Niiden avulla Joulupukki osasi suunnistaa ilmojen halki lumettomilla seuduilla. Tämä merkkivalo ainakin tepsi, koska näin Joulupukin tässä kaupungissa eilen illalla kahteen eri kertaan. Kiire hänellä näkyi olevan.

8 kommenttia:

  1. Siis kuvahan on huono käsivaralla pakkasessa nopeasti otettu. Mutta torni oli komeasti valaistu ja hiljaiselta näytti tienoo. Paikalla oli muutama auto. Ainoat paikalla olevat ihmiset kuuluivat puhuvan venäjää.

    VastaaPoista
  2. Hyvä kuulla venäjää. Se kohottaa talvisodan henkeä.

    VastaaPoista
  3. Suuri huolihan kaupungilla näyttää olevan, millä ja miten palvella vuodenvaihteen turistitulvaa itänaapurista. Minä olen jäävi puhumaan sen kielen kuuntelemisen vaikutuksista. Kieli on soinnillista ja pehmeää, intonaatioltaan aivan toista kuin kotoinen murteemme, johon en ole ehtinyt kunnolla ottautua 26 vuodessa.

    Oletko käynyt kuvaamassa tornin valoja?

    VastaaPoista
  4. Siis tämähän lienee se kuuluisa Puijon torni?

    Kuvitella, että sitä tornia voisi potentiaalisti olla yhtaikaa kuvaamassa sekä Liisa että a-k.h. :) Maailma on aika pieni kun sen suhteuttaa vallitseviin tosiasioihin.

    VastaaPoista
  5. On vain päiväkuvia tornista matkan takaa, kun tuli käytyä hakemassa jouluruoat ammattioppilaitoksesta. Ostin litteän kirjolohikukon. Ei yhtään pläskiä. "Syö säästäen savea", sanoi sammakko pojalleen. "Maailman sivu on lyhyt."

    VastaaPoista
  6. Kyllä se läskin syöminen saisikin jo loppua, taas tuli puolitoista kiloa lisää entiseen jo ylipainoiseen kroppaani. Ja sokerit pahus on jo yli kriittisen rajan =((

    VastaaPoista
  7. Sen siitä saa, kun ei Jeesusta seuraa.

    VastaaPoista
  8. Kylläpä on tornissa kaunis valo..varmaan pukki tuon nähdessään on löytänyt perille. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!