tiistaina, helmikuuta 26, 2008

Kaislikko /Rushes



Kaislat ovat kauniita talventörröttäjiä. Jos olisin käynyt ottamassa tämän kuvan tänään, taivas olisi ollut pilvetön. Näin on parempi.

Rushes are beautiful in all seasons. If I had taken this picture today there would not have been any clouds in the sky. I prefer the sky with clouds. At least, for the time being.

10 kommenttia:

  1. Kuva on tosiaan kaunis tuollaisena.

    Omista kuvistani voin vain sanoa, että olisi pitänyt kaikki pannakin vain perheelle näkyvään "Kotiblogiin", ovat sellaisia ohimennen hutaisuja touhun keskellä.
    Hyvä kuva vaatii aikaa ja keskittymistä, aika harvoin ihan vahingossa hyvää tulee.
    Taidan ollakin ihan uppoutunut tähän perhe-elämään nykyään noiden kasvavien lastenlasteni kanssa, joten viisainta olisi lopettaa blogi ainakin kuvablogin nimellä.
    Katsotaan nyt, kuinka käy.
    Sinulle hyvää jatkoa ja kauniita kuvia!

    VastaaPoista
  2. Leenam,
    Kiitos! Itse pähkäilen tämän blogin lopettamisen kanssa myös. En minä ole minkään sortin kuvaaja. Kunhan ikuistelen, mikä silmää sattuu miellyttämään. Jotenkin kynnys tuntuu kasvavan, kun seuraa toisten hienoja kuvia.

    Tulin aloittaneeksi tämän ihan vahingossa. Tuo toinen on ollut pitempään ja siellä on aina ollut omat kuvat mukana. Taidan siirtyä sinne takaisin.

    Kaikella on aikansa.

    VastaaPoista
  3. Höh, muiden blogeihin on turha verrata omaa blogiaan. Jos kuvaaminen antaa nautintoa, se on mukavaa, se on ilo, niin ei ole mitään syytä lopettaa kuvablogia. HPY:llä oli tänään hyvä kirjoitus asiasta.

    Teknisesti moitteettomat kuvat saattavat tyydyttää joitakin, itse pidän sellaisia steriileinä, mutta jokaisella on makunsa ja tyylinsä.

    Kuvaamisessa(niin kuin kirjallisuudessakin ja yleensä taiteissa) on fundamentalistinsa, jotka tietävät sen ainoan totuuden, mutta ei heistä kannata stressiä ottaa. Pääasia, että tykkää tekemästään. Muista viis.

    Sinun kuvasi, niin kuin tämänpäiväinen, ovat mieleeni, niissä on välillä sellaista hiljaista huumoria, josta pidän, ei mitään turhan ryppyotsaista kikkailua.

    VastaaPoista
  4. Susu sen sanoi!
    Älä ota turhaa tressiä (koskee myös Leenaa). Kyllä niitä huitaisuja tulee kaikille. Sinulla on kuten olen jo aiemminkin sanonut hyvä kuvasilmä, ei siinä tekniikka auta jos ei osaa katsoa mitä kuvaa.

    Tämänpäiväinenkin on upea tummine pilvineen.

    VastaaPoista
  5. Liisa samaa mieltä muiden kanssa älä lopeta tätä blogia!
    Harrastushan tämä on ei muuta ainakaan minun mielestäni.
    Kaunis on tämäkin kuvasi tummine pilvineen!

    VastaaPoista
  6. Susupetal,
    Kiitos kannustuksesta. Samaa mieltä HPY:N kirjoituksesta. Itse asiassa kuvista ei ole pulaa. Ajatuksista enemmänkin. :)

    Laitan mietintämyssyn hetkeksi sivuun.

    KooTee,
    Sinä jaksat olla aina myös kannustava. Kiitos!

    Saturation,
    Ans kattoo ny mitä tulee seuraavaksi. :)

    Minun pitää varmaankin muuttaa tai jotakin, koska kohta rannan kaikki kaislat ovat täällä blogissa. Eli inspiraatiota johonkin uuteen kaipaisin.

    VastaaPoista
  7. Minusta kaislakuvasi on erinomainen ja pilvet sopivat loistavasti taustaksi.

    Samojen asioiden kanssa olen minäkin pähkäillyt: yritin jättää kuvablogin päivityksen, mutta nyt taas avasin sen ja selityksiä voi lukea sieltä. Kuvat jotenkin häviävät kirjoitusten sekaan ja niin käy sullekin, jos lopetat tämän kuvablogisi. Mutta kehotan kokeilemaan taukoa, se voi auttaa päätöksenteossa. Ja ne parhaimmat kuvausajat ovat tältä vuodelta edessä...

    VastaaPoista
  8. Voi voi, elkäähän nyt... Itse kullakin meillä on aika ajoin ongelmia löytää inspistä tai omaa silmää miellyttävää kuvaa, tämä "talvi" on entisestään huonontanut onnistumisen mahdollisuuksia. Mutta kaikesta huolimatta - nokka kohti kevättä ja aurinkoa!

    Minä tunsin piston sydämessäni tuossa Susun kohdassa steriileistä kuvista... :-(

    VastaaPoista
  9. Ei sinulla, Mari, ole steriilejä kuvia, teknisesti korkeatasoisia kyllä, mutta niissä on näkemystä, ja niistäkin löytyy huumoria.
    Eivät nuo em. sulje toisiaan pois.

    Joskus vaan näkee jotenkin "hengettömiä", teknisesti moitteettomia kuvia, sellaisia tarkoitin. Itse katson ennemmin vähän rosoisempaa jälkeä, jossa on jotain ideaa, mutta makujahan on monia.
    Onneksi. Ei olisi mitään järkeä, että kaikki tekisivät/kuvaisivat samalla tavalla.

    VastaaPoista
  10. Toivottavasti et lopeta valokuvablogia, Liisa. Kuvasi ovat kauniita ja antoisia.

    Mariar

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!