tiistaina, helmikuuta 12, 2008

Tämä täytyy nähdä / This has to be seen



Että muistaisi. Otin tämän kuvan eilen kello viisi iltapäivällä. Koskaan en ole nähnyt moista sumua täällä. Näkyvyys oli korkeintaan sata metriä. Onneksi tuo auto sattui paikalle. Toiset ottamani kuvat ovat melkein mustia. Kuvaa ei ole käsitelty.

This photo was taken at 5 pm yesterday. It´s the first time ever I saw that much fog in the neighbourhood. I could hardly discern the nearest building. Luckily, that car lit the backyard for a moment. The rest of the photos were almost black.

10 kommenttia:

  1. Sumu on kaikkein pahinta. Olen kerran ollut sellaisessa sumussa ettei omaa katta pystynyt nakemaan. Silloin on paras pysya paikallaan eika liikkua ollenkaan - olin sina paivana Rouenin satamassa ja siina olisi helposti pudonnut veteen. Meilla on nyt aamulla sumuista, mutta toivoa on aurinkoisesta paivasta silla nahdaakseni tuo sumu hellittaa jo jonkun verran.

    VastaaPoista
  2. Sumuisen harmauden piti lupausten mukaan tänään jäädä taakse aurinkoisen pakkaspäivän tieltä, mutta sumuisen harmaata ikkunasta edelleen näkyy, no, huomenna sitten paistaa se aurinko :))
    Pelottavin kokemus sumusta on meidän perheen retki Länsi Skotlannin vuorelle, joka olikin yläosastaan niin sumun peittämä, näkyvyys nolla ja auton kääntäminen oli aivan onnen kauppaa,huh, ei maisemia näkynyt, olisivat varmaan olleet kyllä upeat !
    Hyvää keskiviikkoa sinulle , Liisa!

    VastaaPoista
  3. Sumu on hälvennyt, mutta harmaata on edelleen.

    VastaaPoista
  4. HPY,
    Nyt on alkanut tuulla vihdoin ja aurinko paistaa. Tässä Blogerissa on taas jotakin uudistuksia, joista en jaksaisi ottaa selvää. Mitä nuo OpenID:t ovat?

    Opettajan jotakin? ;)

    Leenam,
    Niin paistaa täällä nyt. Valokuvausretket vuoristoon saattavat tyssätä sumuun. Meillekin kävi kerran niin Teneriffalla. Itse asiassa oli hilkulla, ettemme jääneet putoilevien kivenjärkäleiden alle. Sää muuttui rajuilmaksi ja vettä riitti.
    Hyvää keskiviikkoa myös sinulle!

    VastaaPoista
  5. KooTee,
    Täälläpä paistaa aurinko kirkkaalta taivaalta.

    VastaaPoista
  6. Pitää heti perua puheet. Sää vaihtelee kuin huhtikuussa. Tuulee 26m/s ja tuiskuttaa lunta valkoisenaan. :)

    VastaaPoista
  7. Liisa; täällä on nyt taivas täysin kirkas, tuuli on vähintään yhtä kovaa.

    OpenD ovat kaiketi muiden blogien käyttäjien käytössä ja tuo kynä vissiin vapaalla kädellä kirjoittaville, ja yksi ilmeisesti Wolkkarin omistajille, Neulekirpulla on ilmeisesti sellainen=D

    VastaaPoista
  8. Vaan mitä hurrikaaneja oli tänään. Lumi tuli pitkinä kielekkeinä Siilinjärven suunnalta. Luulin ensin, että jossain palaa, mutta kylmä ilmamassa vain työnsi tieltään lämpimämpää.

    VastaaPoista
  9. Eikohan tuolla id'lla voi tilata kommenttien seurausta.

    Meilla sumua viela tanaan. Aika paljon.

    VastaaPoista
  10. Hauska kuva, antaa katsojan nähdä omalla tavallaan. Minähän näen hassuja naamoja kaikkialla. :)

    Täällä oli eilen mieletön myrskytuuli, ulvoi ja puhalsi, enkä yhtään ihmettele, että jossain päin maata oli myös ukkostanut. - Nyt paistaa aurinko, mutta on kylmä viima.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!