tiistaina, toukokuuta 13, 2008

Vettä vai räntää ?/ Water or Sleet?



Kukanpäivänä kukkapostaus löytyy toisesta blogistani, jotka muuten kaikki poistin tänään Blogilistalta. Eli nyt sitten olen oman itseni varassa. Katsotaan, kellunko vai uppoanko.
Today is Kukanpäivä, Flora´s Day in Finland. I have posted pictures of flowers lately. That is why I chose something else for you today. A kind of weather forecast.

12 kommenttia:

  1. Huomasin, että poistit kuvablogin ja juttublogin listalta, kun häipyivät suosikeistani. Nyt on vaan hankala nähdä, milloin olet päivittänyt, etenkin juttublogin, kun minulla ei ole ketään Ikkunaiineksen sivupalkissa, vaan ainoastaan noissa blogilistan suosikeissa iso joukko kanssabloggaajia.

    Kuvablogisi säilyy kuvablogini sivupalkissa, joten siitä tulee edelleen klikkailtua tänne kuvablogiin.

    Ehkä palaat blogilistalle, jahka tilastointinappi palautetaan. Itse odotan, että pääsisi taas tilastorajoitteiseksi, sillä tämä oman sijoituksen kyttäily ahdistaa liiaksi. En pidä siitä yhtään.

    VastaaPoista
  2. Iines,
    En muista, mitä selainta käytät. Jos käytät Firefoxia, siihen ainakin saa helposti ns. live-kirjanmerkit, joista voi yhdellä näpäyksellä vilkaista, onko ko. blogiin ilmestynyt uutta otsikkoa. Minusta se on kätevä. Ei tarvitse käydä blogissa asti lainkaan. IE:stä en osaa sanoa, koska käytän sitä niin harvoin.

    Itselläni on niitä muutama tuossa selaimen yläpalkissa ja muut lukemani blogit olen tilannut Google Readeriin. Sieltäkin näkee päivitykset. On niitä muitakin konsteja. Blogilista ei siis ole ainoa.

    En tiedä, palaanko listalle vai en. Aika näyttää.

    VastaaPoista
  3. Mistä ihmeestä ne ahistuu? Puhuvat kieltä, jota en ymmärrä.Minulla on Liisan mainitsemat kirjanmerkit. Muuta en ole ikinä käyttänyt enkä ole huomannut menettäneeni mitään. Siinä on Liisan kuvat ja Liisan jutut ja iineksen kuvat ja ikkunaiines ja piispan boltsit.

    VastaaPoista
  4. hei liisa!

    mikä ero on kirjanmerkillä ja live-kirjanmerkillä? minulla on edellinen, mutta onko mahdollista saada jälkimmäimen myös, vai hylkivätkö toisiaa?

    kysyy nimimerkki anything elese in the box, pandora?

    VastaaPoista
  5. Tummat on pilvet, mutta kesä on kuitenkin tulossa. Viis minä mistään blogilistoista. täällä minä kuitenkin aina kierrosta teen. On uusia kuvia tai sitten ei.

    VastaaPoista
  6. Meri,

    Kirjanmerkki tulee sivupalkkiin ja on kai tavallisin ´bookmark´. Se ei näytä kuitenkaan mitään tietoa mahdollisista uusista postauksista.

    Live-kirjanmerkki sen sijaan näyttää uuden postauksen. Saat sen Firefoxissa menemällä haluamallesi sivulle ja klikkaamalla osoitepalkin oikeassa sivussa olevaan oranssista merkki (siinä lukee: tilaa tämä sivu). Ja kas, ko. sivusto ilmestyy kirjanmerkkipalkkiin.

    Valitse 1. Näytä 2. Työkalupalkit 3. Kirjanmerkkipalkit näkyviin. Se on siinä, jos sitä haluaa käyttää.

    Itselläni on siinä useimmin käyttämäni sivustot, muuten tavallisina kirjanmerkkeinä ja tuo rivi tuossa sivupalkissa ja suuri joukko blogeja Readerissä.

    Ei tarvitse ahdistua yhtään. Joka paikkaan pääsee.

    VastaaPoista
  7. Hei KooTee pitkästä aikaa.

    Sama juttu minulla. Kierrän (ainakin nuo sivupalkissa olevat) seuraamani sivustot säännöllisesti.

    VastaaPoista
  8. AKH,
    Olen oppinut hiukan tätä salakieltä tyttäreltäni. :)

    VastaaPoista
  9. Koivu ja kotipiha? Vai mitenko se oli Topeliuksen mukaan?

    VastaaPoista
  10. Taidan asentaa Firefoxin, kun sen puolesta puhuvat kaikki. Nyt minulla on IE, aina vaan. Tuo Live-kirjanmerkki kuulostaa tosi kätevältä toiminnolta.

    VastaaPoista
  11. liisa

    iso läjä kiitoksia ! kirjanmerkit asennettu eläviksi !

    VastaaPoista
  12. Iines ja Mari,
    Onhan se mukava neuvoa muita. Aamulla kun koneen avasin Firefoxin uusi päivitys (????) oli hävittänyt kaikki kirjanmerkkini. Toinen kerta jo.

    Syytän kyllä konetta. En itseäni.

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!