perjantaina, joulukuuta 31, 2021

Uuden edessä

 


  Hyvää uutta vuotta 2022!

Saimme sittenkin valkoisen joulun. Viimoineen ja pakkasineen. Yllättävintä ovat olleet pakkaskelin vesisateet. Jäätävä tihku on todella hankala liikennesää. Tuulilasi ei tahdo millään pysyä kirkkaana ja joskus on vain mentävä, vaikka hitaasti. Kuvat ovat joulureissulta sieltä missä lunta tuli eniten jouluna 2021.

Kello näyttää noin puolta kahdeksaa illalla. Ulkoa kuuluu toistuvia ilotulitteiden ääniä. Sisällä on lämmintä ja rauhallista. Kanelipullat tuoksuvat. Tein pienen pullataikinan vasta nyt, koska joulupulla jäi leipomatta. Sen verran viikon puuhat väsyttävät, että vuosi saa vaihtua itsekseen ellei kovin äänekästä ilotulitusta kuulu sisälle asti.

Rauhallista aattoiltaa !

5 kommenttia:

 1. Beautiful images.
  May the New Year be full of joy, health, love and bring you a universe of stars to light your way.
  Happy New Year!

  VastaaPoista
 2. Maria,

  Thank you so much!

  VastaaPoista
 3. Uusi vuosi ja paljon uutta puhdasta lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sitä ollaan todella uuden edesssä. Korona ei ole ehtinyt väistyä, kun uusi kurimus ahdistaa. On rajoitettava kaikkien uutisten seurantaa ja tartuttava johonkin ihan muuhun askareeseen.

   Poista
 4. Kalevi,

  Ihan on ollut lunta jo täällä etelässäkin laduiksi asti. ne kuuluvat peräti ruuhkautuneen hiihtoharrastuksen lisäännyttyä. On osattava valita ne ladut, joille kaltaiseni hitaat hiihtäjät mahtuvat terveysturvallisesti (käyttääkseni tätä toistuvasti kuultavaa sanaa).

  Terveisin Liisa(, joka ei nyt kirjaudu tällä laitteella.)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!