perjantaina, lokakuuta 12, 2007

TunneliinKuulin juuri uutisista, että tiistaina avattu ja keskiviikkona läpiajamani Suomen pisin tunneli on jouduttu sulkemaan.

8 kommenttia:

 1. Näin kävi! Se on tuo tekniikka niin ihmeellistä, Pönttövuoren tunnelia ei kait ole vielä suljettu?

  Missä Liisa luurasit, onko liikkumisongelmia?

  VastaaPoista
 2. Minäkin ennätin ajaa sen eilen ja tänään kuulin, että on suljettu. Kuvaa en saanut kun yksin autossa köröttelin. Oli se pitkä....! :)

  VastaaPoista
 3. Autossa pelkääjän paikalla tässä on tullut oltua ja todettua, että tuulilasin läpi otetut kuvat onnistuvat vain todella harvoin. Jokelassa ei poikettu, mutta Järvenpäässä kyllä.

  VastaaPoista
 4. Leena,
  On se aika pitkä ja otin siellä
  tunnelissakin monta epäonnistunutta kuvaa.

  Nyt on muuten vähän flunssainen olo.

  VastaaPoista
 5. Vähitellen rakennetaan pilalle koko Vuosaari. Vantaakin lakkaa olemasta rannikkokaupunki, kun Helsinki syö loputkin rannasta. Oletteko muuten ajatelleet, että Oulu on Helsingin itäpuolella sijaitseva rannikkokaupunki.

  VastaaPoista
 6. Minulla oli jo n. 4-5 vuotta sitten Satamalaitoksen antama parkkilupa Vuosaaren satamaan, en kerinnyt käyttämään siellä kertaakan tuli eläkeikä ennen satamaa eteen.=D

  Olisit Liisa tullut kahveelle, kun naapurissa kävit.

  VastaaPoista
 7. Miksi se on suljettu?
  Itse olen ottanut aika lailla kuvia tuulilasin lapi (joko kyydissa tai ajaessa - no sita ei tarvitse kaikille kertoa, pakko ensin katsoa onko lahettyvilla poliisiauto kun sen ajaessa tekee - pieni pokkari tekee sen varmaan helpommaksi) ja minusta kuvat voivat olla ihan onnistuneita. Etenkin sateella.

  VastaaPoista
 8. HPY,
  Tällainen syy uutisoidaan:

  "Juuri avattu maantietunneli Vuosaaren sataman ja Kehä III:n välillä suljettiin perjantaina iltapäivällä liikenteeltä tunnelin seuranta- ja ohjausjärjestelmässä esiintyneiden vikojen vuoksi. Sulkeminen jatkuu ainakin ensi viikkoon. STT:n mukaan liikenne voi olla poikki jopa viikkoja.

  Sen aikana liikenne Vuosaaren satamaan ohjataan Kallvikintien ja Niinisaarentien kautta.

  Ongelmia on tunnelia valvovissa kameroissa ja häiriöiden havaitsemisjärjestelmässä."

  Koska näin pitkä tunneli on uutta ja outoa Suomessa, niin ihmiset kuulemma myös pysähtyvät ihailemaan tunnelia, vaikka se on ehdottomasti kielletty.

  KH,
  Kyllä olikin valtavasti kaikenlaisia rakennusprojekteja menossa. Tuli mieleen, että kohta ei paljasta maanpintaa näe juuri missään.

  Niinpä taitaa olla. Pohjoiseen päin ei enää juuri tule lähdettyä. Oulukaan ei enää ole entisensä.

  KooTee,
  Juodaan virtuaalikahvit vaikka tänään. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!