perjantaina, tammikuuta 22, 2010

Tietyö / Road Work



Valtatie 5 on tässä lähistöllä paitsi pakkasen myös muutoksen kourissa. Ensiksi kaadettiin puut. Maiseman avautuminen Savon Sellun puolelle hämmästyttää edelleen. Eilen näkyivät hajottavan yhtä rakennusta. Ensimmäisen kuvan kallion pintamaa ja myöhemmin räjäytyslouheet siirretään Kallaveden täytteeksi ja uusien ramppien pohjaksi. Radiossa on annettu ilmoitus, että arkipäivisin autoilijoiden tulee varautua liikenteen pysäyttämiseen kaksi kertaa päivässä, kello 11 ja 14.

There´s a long-term (2009-2014) road work on Highway 5 between Päiväranta-Vuorela. Finnish Road Administration is actively taking part in international cooperation.Unfortunately, the road works information ia available only in Finnish.

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisia nämä matkakuvat, niitä on mukava napata.
    Minä en enää taida uskaltaa ottaa kuvia matkan varrelta,sain aikamoisen noidannuolen niskaan. Nyt on jo hellittänyt.

    VastaaPoista
  2. Tätä tulee kuvattua tuon muutoksen takia. Totta on, että autossa kannattaisi istua katse eteenpäin suunnattuna niska tuettuna eikä katsella näkymiä aina ikään kuin linssin läpi.

    Kun muutimme Kuopioon kauan sitten, tämä tien pätkä oli mitä kaunein syysruskassa, koska molemmin puolin kasvoi lehtipuita.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!