lauantaina, maaliskuuta 13, 2010

12 kuvaa /Photos, March, 2010


Tässä tulee Marin ja Krisun kuvahaasteen maaliskuun kuva. Lunta on riittävästi, aurinko paistaa, mutta vielä ei ole terminen kevät, koska päivisinkin on edelleen pakkasta. Kuva ei ole aivan kohdallaan, koska askelmerkkini ovat paksun lumen alla ja kirkkaus estää kohdentamasta tismalleen sinne, minne haluaisi. Mutta haitanneeko tuo mittää?

This photo is my March contribution to Mari´s and Krisu´ s challenge. There´s a lot of snow, the weather if fine. It is not spring yet the temperature staying below zero even in daytime (-4 degrees at the moment). If something seems to have moved I am to blame because I would have needed a shovel to find my coordinates. Besides, it is too bright to discern the picture on the display of the camera. Wearing sunglasses it had been even more difficult. I had to settle for this.3 kommenttia:

 1. Ei haetanne mittää. Helmikuun huurteet häipyneet puiden oksilta. Jotenkin on jo keväinen tunnelma, johtuisiko juuri noista "paljaista" puista.

  VastaaPoista
 2. Irma,
  Ja aurinkoa riitti tällekin päivälle. Harkka lenteli siinä ja vahtii tuota salavaa. Se on muuten lumeton. Pesässä on korkea kerros lunta. Se jää juuri tuon kuusen oksan taakse.

  VastaaPoista
 3. Still so much snow on the ground, but the trees seem to be coming to life.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!