lauantaina, lokakuuta 01, 2016

Ennen pakkasia


monet kesäkukat kukkivat toista kierrosta. Orvokit, lupiini, voikukka, sammalleimu mm. Eilen ja tänään tuuli on lakaissut katuja tehokkaasti. Metsässä kaikki on toisin.


11 kommenttia:

 1. Resuista, kosteudestä kärsivää metsää kävelytien varrella, mutta kukat ovat kuniita. Olisiko tuo lehti vanhasta valokuvasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalevi,
   Se onkin itse asiassa suota, olisko rämettä. Ruotsiksi 'kärr', en nyt pysty tarkistamaan. Tuo lehti on itsestään tarttunut lasiverannan lasiin ja taitaa ollla siinä vieläkin. Eilen kävin etsimässä avarampia ruskamaisemia Porvoossa ja reissu päättyi ikävästi. Jalka murtui.

   Poista
  2. Kurjaa. En paremmin sano.

   Poista
 2. On ollut leuto syksy, kun jo toista kierrosta kukatkin jaksavat. En ehtinyt nähdä ruskaa, se on syksyssä parasta. Täällä on jo kaikki kuivunut ruskeaksi, uutta vihreyttä odotellaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirokko,
   Tuuli riipi aukeilla irtolehdet ja tuosta edellisestä vastauksesta voit lukea, miten liian innokkaalle maisemakuvaajalle voi tapahtua yhtäkkiä. Sää oli mitä upein enkä edes kuvannut, vaan astuin salakavalaan lehtien peittämään kuoppaan kadulla. Pakkolepoa luvassa.

   Poista

 3. liisarakas

  juuri niin kuin kalevi sanoi: kurjaa. en voivottele mutta sanon vain että olen pahoillani. sekä muotoilen, jälleen laisinkaan voivottelematta, asian niinkuin parhaiten kykenen; ihan epäreilua. ja haluan jättää sinulle sydämen, olen niissä hyvä.

  meri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meri

   Kiitos sydämestä. Otan sen ilolla. Olet helmi.

   Poista
 4. Kauniin syksyistä näyttää olevan!
  Hei jos innostut, tule mukaan Nauran auringolle -blogini Mustaa ja Valkoista valokuvaushaasteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkatar,
   Nyt en pääse kuvaamaan. Liikkuminen vaatii molemmat kädet ja on silti todella vähäistä. Kiitos kuitenkin kutsusta!

   Poista
 5. Sattumalta löysin kivaan blogiisi. :) Niin kauniita syyskuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaksi huonetta,

   Niinhän täällä Blogistaniassa helposti käy. Klikkaamalla ohjautuu joskus uusiille sivuille. Kiva, että päädyit tähän ikivanhaan blogiini, jonka tulin perustaneeksi sillloin kun Valokuvatorstai alkoi. Kuvabloggaajilta olen oppinut paljon, en niinkään kirjoista. Tervetuloa toistekin.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!