keskiviikkona, kesäkuuta 14, 2017

Pihlaja kukkii


runsaasti tänä kesänä. Tuoksu tuntuu jostakin syystä pökerryttävältä. Johtuuko se siitä, että pihlajia on täällä liikaa? Enää en edes kuvittelisi taittavani pihlajanoksaa sisätiloihin, kuten ennen kotikonnuilla oli tapana. 

6 kommenttia:

 1. Menin nuuskimaan pihlajan kukkia viime viikolla puistossa, yäkkelis mikä lemu! Meillä on pihalla taatanpihlajaa ja sen kukat eivät minusta tuoksu paljon millekkään, siksi en osannut varautua! :) Hyvä jos tulee paljon pihlajanmarjoja, sitten on varmaan myös tilhiä ja ehkä jopa taviokuurnia niissä! Lintuhöpö ajattelee aina lintuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tillariina,
   Totta. Pihlajanmarjoista muistan äitini tehneen meillekin hilloketta. Ei kyllä lapsena kuulunut herkkuihin. Linnut tarvitsevat tietenkin eineensä. Hyvää juhannusaikaa sinulle!

   Poista
 2. Pihlajankukissa on mielenkiintoinen hapahko tuoksu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalevi,
   Nyt tuoksuu jo juhannusruusukin ja syreeni. Toki toistuvat sateet ja tämä koleahko kesäsää ovat puhdistaeet ilmaa. Pihlaja tässä kohden on jo ohi. Leppoisaa juhannusaikaa!

   Poista
 3. Nyt kukkivat pihlajat myös Kallaveden rannoilla. Hyvää juhannusta sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Simpukka,
   Kiitos toivotuksista! Muuttolintujen etuja on kokea vuodenajat uusintoina. Kallavettä kaipailen tietenkin. Tottumus on toinen luonto.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!