sunnuntaina, elokuuta 20, 2006

Pakeneva vesiraja



Laiturin viereinen karikko edelleenkin kohoaa. Vaikka muutamana päivänä on hiukan satanut, sillä ei ole ollut minkäänlaista vaikutusta vedenkorkeuteen. Olkoon siis kuivin kesä sataan vuoteen.

8 kommenttia:

  1. Maan kohoaminen jatkuu täällä pohjois-Savossakin.

    Kerron lisää siitä hautausmaan portista, kunhan/jos saan siitä tietoa, myös neuloskirpullekin.

    VastaaPoista
  2. Ei vesi järvestä lopu, mutta uskomattoman paljon oli taas viikon aikana laskenut. Laituri on työnnetty jälleen kaksi metriä järvelle. No, onpahan joutsenenpoikasilla riittävästi ja helposti "fastfoodia". :)

    VastaaPoista
  3. Ja on helppo siivota järvenpohjaa muutenkin. Yhteisen rantasaunamme laiturin vierestä löytyy vaikka mitä. Kaislikkoakin voisi uimapaikalta ns. niittää, mutta puistodirektiivit kieltävät sen kuten vastanteon (joka toki nyt on myöhäistä jo) ja minkä tahansa puu- tai maa-aineksen ottamisen.

    VastaaPoista
  4. Samoin meidän matalassa kaislikkorannassa. Vuosi vuodelta laituria hilataan merelle päin. Huvittavaa on, että vanha laiturin alkupala on yksinään jäänyt kauas maalle, kun varsinainen laituri on siitä varmaan kymmenen metrin päässä jo, ellei vähän enemmänkin.

    VastaaPoista
  5. Näyttää kuitenkin olevan hiekkapohjaista, olkaa siitä onnelliset – etenkin jos ilmaiseksi tulee. Meillä on mutaa ja rutaa. Ja kun järvi on osakaskunnan omistama, ja kiinteistönmuodostuslain mukaan osakaskunnan hallitus voi pakottaa vesijätön lunastukseen, pusikoituvasta rantahetteiköstä on pari vuotta sitten jouduttu maksamaan useita tuhansia euroja.

    VastaaPoista
  6. Testing!

    Tuleekohan tämä kommentti läpi tässä kuvablogissasi?

    Oletko tietoinen, että ainakaan minun kommenttini eivät pääse läpi toisessa blogissasi (Liisan jutut)? Olen kirjoittanut jo ainakin kaksi kommenttia edellisiin juttuihisi, mutta ne eivät ilmesty. Toisen eilen tai toissapäivänä, toisen tänään.

    VastaaPoista
  7. En ole tietoinen. Yritän käydä asetuksissa katsomassa, jos jotakin selviäisi. Olen vain hiukkasen avuton näissä hommissa ilman tukihenkilöä.

    Tämä siis tuli. Pitänee verrata templatea...

    VastaaPoista
  8. Kun laitan siis kommentin juttublogiisi, tulee ilmoitus, että viesti menee tarkastettavaksesi tai hyväksyttäväksesi. Ajattelin että se voisi tietysti olla tarkoituksellinen asetuskin, muta kun tässäkään ei sellaista ole, päätin kysäsitä. Voi olla, että siellä on jumissa muidenkin kommentteja.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!