maanantaina, huhtikuuta 19, 2021

Ja kevät taas

 


Viimeiset lumet sulivat pihasta eilen. Samana päivänä kuvasin nämä kuvat. Tänään aamulenkillä huomasin, että valkovuokot kukkivat jo muuallakin kuin pihoissa. Ojissa käy melkoinen kurnutus paikoin. Liverryskonsertti on huikeaa.

Koronatartuntoja ilmoitettiin vain reilut 150, joten suunta on oikea. Toivo koronan talttumisesta elää.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Suvi,
   Kiitos, kyllä ilahduttavat hitaana keväänä.

   Poista
 2. Eilen näin kurkia, hautovan sorsan ja sorsaherran, töyhtöhyyppiä, kottaraisia, peippoja, kiurun, rantasipejä, loputtoman määrän lokkeja, kauriin ja Viking Linen törkeän suuren uivan juottolan. Ja linnut karjuivat puissa, kuten Väinö Kirstinä yhdessä runossaan sanoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalevi,
   Kurjet sykähdyttävät oikeastaan eniten niin keväisin kuin syksyisin. Se on kai jotakin ikävää jonnekin. kyllä ovat linnut karjuneet aamuisin. Fasaanikin on muuttanut tähän lähelle ja kiekaisee tavallaan herätyksen aamuisin. Tänään näin Oittaalla ensimmäisen silkkiuikun. Ankkalammessa on tutut telkät, sorsat ja lokit. Aika paljon olen tällä viikolla katsellut aamulla YleAreenalta Suurta hirvivaellusta. Eniten olen bongannut sieltä poroja ja teeriä.

   Poista
 3. Voi miten paljon kukkia, kurkien ja kuovien huuto täälläkin tuo haikean ihanan onnentunteen, kevään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irja,
   Myöhemmin kuin yleensä nämä, koska lunta oli niin paljon. Itse asiassa viileän kevään ansiosta lehdot ovat nyt valkoisenaan vuokkoja. Äitienpäiväkukka se onkin.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!