lauantaina, toukokuuta 01, 2021

Hyvää etävappua!


 

Koska koronatartunnat ovat huomattavasti laskeneet ja ainakin yhden rokotteen saaneiden määrä on kasvanut, poikkeustila lopetettiin sopivasti vapuksi. Suositukset maskien käytöstä, kontaktien välttämisestä ja huolellisesta käsihygieniasta ovat edelleen voimassa.  Metsäkävelyllä käyty tarkistamassa, vieläkö metsään spontaanisti edelliskeväänä syntynyt pehmolelupuisto on toiminnassa. Leluja oli ilmaantunut jopa lisää. 

Alakuvassa pitäisi olla peurapukki. Ystävällinen koiranomistaja osoitti sen meille ja saimme seurata sen liikkeitä melko pitkään. Alempi kuva kertoo kyllä, että koko eläin olisi muuten jäänyt meiltä bongaamatta.
 

6 kommenttia:

 1. On piilossa viidakon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalevi,
   Juuri ja juuri löysin kuvasta edes itse. Eilisaamun kävelylenkin yllätys oli huonokuntoisen näköinen kettu lähimmällä kuntolenkillä. Oli todella aikaista, noin puoli kuuden aikaan. Aina ei saa kuvaa.

   Poista
 2. Hauskoja nuo pehmolelut puissa.

  Aurinkoista toukokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susu,
   Niitä on siellä useita.Ilman noita en tulisi kävelleeksi tuota reittiä kovin usein, koska tuossa kohden kulkee meluisa tie.

   Ei ole sää nyt oikein suosinut. Valkovuokot ehkä kestävät pitempään näillä säillä. Kaunista kevättä!

   Poista
 3. Kiva idea, hyvää kevättä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irja,

   Korona-ajan ilmiöitä puistoissa ja metsissä. Ei tullut itselle mieleen tuollainen, vaikka nallehaasteeseen ajattelin osallistua. Jäi laittamatta se nallekin, kun ei ole ikkunalautoja. Eikä ikkunaakaan kadulle.

   Hyvää kevättä sinnekin! Pidetään punkit mielessä.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!