maanantaina, syyskuuta 13, 2021

Sumussa syksyisellä suolla

Torronsuo yllätti minut. En ollut varautunut siihen, että miltei koko reitti kulki pitkospuilla. Muutamasta kuvasta näkee, miten pitkospuut on äskettäin vaihdettu. Entiset ovat toistaiseksi suolla. Odottavat ilmeisesti parempia kuljetuskelejä. Toki pitkokset olivat tukevat ja tasaiset, mutta yllättävän kapeat kaltaiselleni kulkijalla, jolle tasapainon hallinta vaatii sauvat. Kapeus vaati myös kekseliäisyyttä  ohitustilanteissa. Ei ollut juuri tavallisista kävelysauvoista. Toki tasapainoilu sauvojen avulla on helpompaa kuin aivan ilman apuvälineitä. Sitä suurempi oli iloni siitä, että selvisin sumuisesta seikkailusta kommelluksitta.

Alin kuva on otettu esteettömän reitin päätepisteestä. Siihenkin tutustuimme. Menomatkalla kohtasimme vain yhden retkeilijän. Sään kirkastuttua retkeilijöitä alkoi näkyä ja tulla vastaan enemmän. Ohittajia ei ollut yhtään. Sieniä olisi ollut runsaasti, jos vaelluksen päätteeksi olisi jaksanut poimia. 

2 kommenttia:

  1. Hieno kuva hämähäkinverkosta ja suosta. On mukavaa, että pääset osalliseksi suon näkymistä ja tuoksusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli kyllä mukavaa vaikka haastavaa. Tänään sitten Porkkalanniemessä. Kovin oli kallioista siellä eikä sää suosinut. Onpa nähty sekin tavallaan. Lintuja luulin näkeväni, mutta enemmän näimme kauriita ja peuroja. Yksi oli juuri kolaroinut henkilöauton kanssa.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!