perjantaina, syyskuuta 17, 2021

Pilvinen päivä Porkkalanniemessä

 


Pilvinen päivä ehti muuttua peräti tihkusateiseksi ennen kuin ehdimme Porkkalanniemen rantakallioille saakka. Olisi suonut että syyskuinen merimaisema olisi ollut kirkkaampi, koska tänne tulee tuskin enää mentyä. Kuvat on otettu nuotiopaikalta. Lintuja emme juuri nähneet. Lintutornin juurelle kavuttuani en enää uskaltanut nousta torniin. Ehkä ikää alkaa olla liikaa...

5 kommenttia:

 1. Tein tämän päivityksen eri selaimella kuin tavallisesti. Jostakin syystä en päässyt kirjoittamaan mitään kuvatekstiä. Joko taidot ovat ruostumassa tai tässä on jotakin häikkää. Hyvää viikonloppua kuitenkin!

  VastaaPoista
 2. Ihan siivollinen lopputulos. Aika lailla on aikaa siitä, kun kävin Porkkalanniemessä telttailemassa. Viikonloput tulevat nykyisin niin hurjaa vauhtia, että juuri kun pääsee perjantaista, on jo perjantai. Hädin tuskin niiden väliin ehtivät muut päivät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuo mitä sanot ajan nopeasta riennosta. Päivät ovat kai jotenkin lyhentyneet iän myötä. Aian tuntuu olevan perjantai, taas huomenna on enkä ole vieläkään saanut aikaan hankkia uusia kunnollisia silmälaseja. Resepti kyllä on. Hyvää viikonloppua!

   Poista
 3. Although the sky was cloudy the landscapes are so beautiful.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. So was it. The weather like that in these photos is easier for my eyes. Sunshine is often too much for me. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!