torstaina, lokakuuta 19, 2006

Syksy (Valokuvatorstai)



Valokuvatorstain syksyhaaste tuo mieleen tietenkin ruskan, varisevat lehdet, syysmyrskyt, pihatalkoot, mitä itse kullekin. Pääskysten parveilu pihapiirin puhelinlangoilla oli aikoinaan varma syksyn merkki. Nämä ovat kuitenkin isompia lintuja. Syysmuutto lienee kuitenkin alkamassa.

10 kommenttia:

  1. Hyvä syksyn aiheinen kuva, muuttolintuja!

    VastaaPoista
  2. Muistelen tässä lintujen kevätmuuton tuomaa pelkoa ja ahdistusta mediassa. Lintujen syysmuutosta ei silmiini ole sattunut tänä syksynä näyttäviä lehtijuttuja.

    VastaaPoista
  3. Saturation,

    On tullut noita ruskakuvia jo laitettua näkyviin. Kiitos!

    Kirsi,

    Onneksi se varautuminen lintutautiin jäi toistaiseksi varautumiseksi.

    VastaaPoista
  4. Lintujen lähtö on syksyä. Joutsenet vielä mökkirannassa, mutta monisatainen valkoposkihanhien parvi laskeutui viime sunnuntaina mökin viereiselle pellolle levähtämään, matoja tonkimaan. Huikea näky ja huikea meteli. Elämys kerrassaan!

    VastaaPoista
  5. "On muuttolinnut lentäneet, jo yli pääni pois"...Hieno kuva muuttolinnuista. Itse en ole onnistunut tuollaista kuvaamaan.

    VastaaPoista
  6. Siinä on kurki poikineen.

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommenteistanne. Minua kiehtoo tuossa myös tuo "auran" muoto tai sen puuttuminen. Ja muuttolintujen täytyy olla osapuilleen samankuntoisia lentäessään näissä valtavissa muodostelmissa. Tai sitten sielläkin heikot sortuu, vaikka vetovuorot vaihtuu...

    VastaaPoista
  8. Kaksois- tai neloisaura! Johan olet kuva näpännyt. Taivaassa on vielä aika huikea sini.

    VastaaPoista
  9. syystunnelmaa tosiaan parhaimmillaan!
    Tyttö otti kuvia lentoon nousevista joutsenista ja ne ovat toisen koneen sisuksissa. Jännäämme saammeko sieltä enää mitään ulos.
    Onneksi suurin osa kuvista on CD-rompuilla, mutta...

    VastaaPoista
  10. Aamuisessa SS:ssa oli artikkeli Auli-kurjesta, joka on GPS-paikantimella varustettu. Taidanpa mennä vilkaisemaan Aulin muuttomatkaa http://personal.inet.fi/koti/mattisj/kurki/index.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!