perjantaina, helmikuuta 23, 2007

Vastakohdat (Valokuvatorstai)Kirkkaana helmikuisena pakkaspäivänä on mukava muistella viime kesää, jonka helteet huomaamatta aiheuttivat tämän rusketuskuvion. Ehkä kokoerokin sopii Valokuvatorstain aiheeseen vastakohdat.

15 kommenttia:

 1. Nyt pakkasella kesäkuvien katseleminen on jo tosiaan sinänsä vastakohtaista, Liisa. Iso ja pieni siinä sulassa sovussa...

  VastaaPoista
 2. Vaihda nyt, hyvä ihminen, välillä kenkiä. Hahaa.

  VastaaPoista
 3. No jo on rusketusraidat! Ja kaksinkertainen vastakohtaisuus, kun on lapsen pikkujalat ja aikuisen isot, siis ei isot ;) vaan isommat kuin lapsen...

  Paras se on pitää sandaalit jalassa, ettei astu minkään pistirkäisen päälle etelässä, tai kotimaassakin. Rannoilla on yllättävän paljon lasinsirpaleita. Juuri viime kesänä poimin yleiseltä uimarannalta pariinkin kertaan ruskeita kaljapullon sirpaleita teinien jäljiltä.

  VastaaPoista
 4. Minullekin tuli mieleen vastakohdista iso ja pieni. Tosin omat vastakohdat ovat elottomia. Täälläkin näyttää olevan useita vastakohtia, kuten tuo kalpea ja ruskettunut.

  VastaaPoista
 5. Minulla on rusketusraidat sandaaleista vieläkin, mutta nuo eivät ole peräisin täkäläisestä kaamoksesta.

  VastaaPoista
 6. Upeat ruskikset. Minulla on vieläkin haamut edellisestä kesästä. Ajatella että pian se on taas täällä!

  VastaaPoista
 7. Miten voi olla noin jumalattoman pitkät varpaat?

  VastaaPoista
 8. Ihana kuva sinulla :)

  VastaaPoista
 9. Hyvä vastakohta ja upea rusketus!

  VastaaPoista
 10. Olet ilmeisen sydämellinen ihminen, jalassakin sen muotoinen päivetys.

  VastaaPoista
 11. Kiitos ystävällisistä kommenteistanne! Varpaat eivät ole omani. Olisi ehkä vaikea saada tällaista kuvakulmaa omiin varpaisiinsa. Mutta kyllä minunkin varpaani ovat sitä pitempää mallia. :)

  VastaaPoista
 12. Sinä sen sanoit, en minä... onneksi sillä mielessä oli =D

  VastaaPoista
 13. Tämä on ihan valtavan hyvä kuva. :)

  VastaaPoista
 14. Hauska, onneksi on joku muukin, joka on niin uskollinen yksien kesäkenkien pitäjä, että jää tuollaiset jäljet. Syksyllä oikein hävetti, kun veti alkukylmillä sukkahousut jalkaan ja avokkaat - oli sen verran suuri sävyero, että näkyi ohuiden sukkiksienkin alta - ei tullut kovin naisellinen olo ;-)

  Huvittavinta tässä on se, että tuo jalkapöytä olikin sitten se ainoa päivettynyt osa minua - muualla punotti heti ja aina ja kauan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!