maanantaina, kesäkuuta 03, 2019

Armasta aikaa

Äkkikesä sateineen räväytti kasvillisuuden kukoistamaan. Haapojen pumpulisade on ollut ehkä yllättävin ilmiö aamulenkeillä. Alppiruusupuisto  ylllätti myös tavallaan, mutta melko äkkiä silmät väsyivät kukkien runsauteen ja hakivat suomalaisen suon tutumpia kasveja. Tästä huolimatta paikka on useammankin käynnin arvoinen.

Hyvää kesää!

3 kommenttia:

 1. Haagan alppiruusupuistossa käveleskelin Huopalahdessa asuessani. Pyöräretkilläni olen käynyt pari kertaa Elimäellä Mustilan puulajipuistossa rhodojen kukinta-aikaan.

  VastaaPoista
 2. Ihan viihtyisäksi kaupunki on saanut luiruksi menneen Rekolanpuron, josta vielä kuusikymmenluvulla saatiin rapuja. Ankkarokki on ympäristörikos. Asuessani Savion Pursutiellä kuului meteli sinne asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo kerran vastasin kommenttiin, muuta poiustin, kun tuli niin mosta kirjoitusvirhettä. Uusi yritys.

   Vuosi sitten kävimme vanhoilla asuinsijoilla Huopalahdessa, mutta en silloin vielä tiennyt mitään koko puistosta. Liikkumisen ollessa rajallista tulee valituksi niitä helpoimpia kohteita. Minua ihmetytti kontrasti puiden pituuden ja koko maapohjan peittävän kasvillisuuden välillä. Muuten kyllä helppo paikka kävellä.

   Nyt tämä helle kyllä haittaa liikkumista.

   Viikon alussa oli kävelykierros tämän kylän historiaa. Asemalta puron yli korkealla mäelle vanhimpien säilyneiden omakotitalojen luo ja puiston kautta takaisin. Kiinnostuneita oli reilusti yli sata. Ensimmäiset hyttyset olivat silloin ilmassa.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!