maanantaina, marraskuuta 12, 2007

Muu maa...mansikka?



Nyt iltahämärä tuntuu alkavan jo aamusta. On sinisten kuvien aika. Olisin mieluusti muualla, vaikka kuvan paikassa. Portugalissa. Korkealla. Näkisin kauas. Silmät lepäisivät. Ehkä sielukin. Kuvan on ottanut tyttäreni. Sen siirtäminen blogiin onnistui vasta seitsemännellä kerralla. Taitaa olla tauon paikka.

5 kommenttia:

  1. Kiitos! Palasin kuvan myötä välittömästi takaisin valtamerimaisemiin ja portugalilaistunnelmiin. Nyt töistä kotiin ja fadoa talo täyteen.

    Ja heti helpotti kaamosväsy! :)
    -tytär

    VastaaPoista
  2. Valoisat kauniit värit, kesä tule mieleen.
    Täällä on pimeä, vettä satanut koko päivän välillä räntää.
    Bloggeri temppuilee joskus kuvien siirossa ja sitten kun käy Picasa albumin puolella niin sama kuva voi olla moneen kertaan.

    VastaaPoista
  3. Onpas upeat sinisävyt, sekä taivaassa että meressä.

    Ystäväni houkutteli minua juuri nopean varaajan matkalle Tunisiaan, lähtö olisi jo tällä viikolla, joten hitaana hämäläisenä (isänpuolelta) kieltäydyin. Tällaisia kuvia katsoessa miettii vain, miten pääsisi tuommoisiin maisemiin nauttimaan kaikesta erilaisesta ja kauniista, jota näkee.

    VastaaPoista
  4. Kaunista on. Ja kuvien siirtaminen on tosiaan ollut jonkun verran vaivalloista viime aikoina. Ainakin silloin talloin. Taukokin tekisi valilla hyvaa, mutta miten sen addiktion kanssa?

    VastaaPoista
  5. Maria,
    Hyvä jos helpotti. Itse taidan ottaa esille ne viimesyksyiset Kanaria-kuvat. Harmi, että vuoristoreissulla tuli se kaatosade.

    Saturation,
    Saman olen huomannut. Olen ajatellut poistaa niitä sieltä, mutta mistä sen tietää, mikä niistä on juuri se linkattu kuva???? :)

    Iines,
    Olisit ihmeessä lähtenyt. Ei sinne pääse kuin lähtemällä.

    HPY,
    Selkä suorastaan rukoilee taukoa. Addiktio alkaa hiukan hellittää.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!