sunnuntaina, syyskuuta 11, 2011

Vanha luonnos / Undeleted for Some Reason



Toissakesän kuvia, joiden julkaiseminen on jäänyt luonnosasteelle. Kummankin kuvan maisemat ovat muuttuneet meneillään olevan moottoritieliikennetietyömaan vuoksi.

Kokeilen myös samalla miten betablogger "toteuttaa" tämän päivityksen. Toinen kokeilu koskee WP-kuvablogini satunnaisen artikkelin (vanha kesäkuva sekin) lyhytlinkin toimivuutta.

Ja sitten aloin sählätä uuden ulkoasun kanssa. Otin käyttöön jonkin (Simple) yksinkertaisimman näköisistä mallitarjokkaista ja vaihdoin värejä ja leveyksiä. Ei tämä nyt oikein hyvältä näytä, mutta olkoon toistaiseksi. Säästän kurkkaajien hiirikättä ja laitan kuvat isommassa koossa kuin ennen.

4 kommenttia:

  1. Bannerisi on tosi hieno, sopii hyvin blogin väriin!
    Kauniita on molemmat maisemat, ylimmässä hienot värit ja toinen melkein mustavalkoinen.
    Et ole sentään säheltänyt niin paljon kun minä. Minua rupesi ärsyttämään tuo "raija" joka paikassa ja vaihdoin blogin osoitteen: http://aikaantulppaanien.blogspot.com/
    ja siitähän meni kaikki sekaisin. :(

    VastaaPoista
  2. Raija,
    Kiitos! Täällä oli oikein hernerokkasumu aamulla. Tuo bannerin sumukuva on muistaakseni kahden vuoden takaa. En osannut ottaa varmuuskopiota vanhasta pohjasta, joten siihen ei ole paluuta... Kai tähän tottuu.

    VastaaPoista
  3. Ihanan levollinen järvimaisema; mustaa ja punervaa valoa tuossa ylemmässä kuvassa (ei ihme ettet deletoinut). Alemmassa levollisuus jatkuu :)

    VastaaPoista
  4. Kutuharju,
    Tyyntä on ollut, koska heijastukset ovat niin selvät.

    Alempi kuva on vastarannalta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!