lauantaina, elokuuta 23, 2008

Postikortti / A Postcard



On tullut laitettua liian monta harmaata kuvaa tänne. Tässä yksi kirkkaampi otos tältä kesältä. Värejä löytyy enemmän sieltä uudemmasta kuvansäilytyspaikasta.
I have uploaded too many grey photos lately. That is why I send you all this postcard from Kuopio. More colourful photos I have published in Liisan kuvat II.

10 kommenttia:

  1. Jahas. Liisa on käynyt räppäämässä minun kuvani.

    VastaaPoista
  2. AKH,
    Joo. Ihan tarkoituksella torni mukaan, ettei jää kenellekään epäselväksi.

    Viime viikolla otin hammaslääkärin odotusaulan ikkunasta kuvan kaupungintalosta ja siihenkin kuvaan osui tuo torni. Koneella vasta huomasin.

    VastaaPoista
  3. Olen huomannut, ettei siitä pääse eroon edes Vehmersalmella, Nilsiässä eikä Lapinlahdella. Tuossa parvekkeen vieressä se jököttää, mutta kesällä koivujen larvat sen peittävät.

    VastaaPoista
  4. Kaunsi maisema torneineen päivineen:)

    VastaaPoista
  5. Kavin katsomassa Kakkoskuviasia, ja hienosti tukevat ismpina esille. Mutta, enka taida olla ainoa, mutta toisenlaisiakin on, pidan enemman tamantyyppisesta naytospaikasta. Ehka se on tottumuksesta kiinni, ehka syy on toinen.

    VastaaPoista
  6. AKH,
    Mikä mahtaa olla etäisin paikka, jonne se näkyy?

    Raija,
    On meillä täällä vettä paljon. Tuo torni kai on tunnetun Kuopion maamerkki.

    HPY,
    Makuasioitakin voivat olla. Itse olin utelias kokeilemaan ja tarkoitus oli "viedä" kaikki blogit sinne. Jokin blogi kyllä joutaisi lopettaakin.

    Sinulla ja muutamilla muillakin tuossa sivupalkin linkeissä olevilla on hienot isokuvaiset blogipohjat tähän Bloggeriin. Vaan kun ei osaa...

    Toisaalta, onko se kerran kuvan päällä klikkaaminen liian hankalaa? Kai sen tekee, jos kuva ensi silmäyksellä kiinnostaa.

    VastaaPoista
  7. Kyllä kuluneen kesän turhankin harmaaseen ilmanalaan värikkäät otokset tuo piristävää vaihtelua.. Niin ja samaan hengen vetoon kysyisin että saako sinun kuviesi blogiosoitteen lisätä oman blogini linkkiluetteloon ( kun sitä tässä surffaillessa muokkailen..) ?

    -wiltteri-

    VastaaPoista
  8. Wiltteri,
    Kyllä se sopii. Kiitos!

    VastaaPoista
  9. Kyllahan sita kuvaa voi klikata :-)

    VastaaPoista
  10. HPY,
    Kuinkahan monella bloggaajalla on hiiriolkapäävaivaa? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!