torstaina, toukokuuta 14, 2020

Kevättä tekee
 

Suomi on pitkä maa. Pohjoisessa on lunta liiaksi ja säilöttäväksi tulevaa talvea varten. Täällä koimme lumettoman talven. Luonto(kin) taitaa olla hiukan sekaisin nyt koronakeväänä. Vuokot kukkivat kauan. Muutkin kevätkukat taistelevat milloin rännän, milloin pakkasen kourissa. Tuomi näyttää myös harkitsevan nuppujensa avaamista. On miettinyt jo monta päivää. Käsijarru tuntuu olevan päällä. Syksyllä hankitulla ilmalämpöpumpulla ei ole ollut vielä käyttöä. Odotimme helteistä toukokuuta, kuten muutamina viime vuosina on ollut.

2 kommenttia:

 1. kukkiipa kirsikkapuu? kauniisti, kuten myös valkovuokot. viileän kevään vuoksi saamme nauttia nyt erityisen pitkään keväänkukkijoista. eilen retkeilimme jokiahteilla, tuomilla on täälkin käsijarru päällä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilona,
   Nyt ne tuomi lopulta aloitti kukintansa ja paikon ilma on raskas sen tuoksusta. Kieloissakin näkyy jo kukkavanat. Eilen piti ensimmäisen kerran käyttää ilmastointia. Äkkilämpö ei tunnukaan hyvältä, mikäli on tarkoitus askaroida jotakin raskaampaa. Hyvää viikonloppua!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!